Αργυρός και Φουρέιρα «παίζουν» με την πρωτιά! Ποιος έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ;

Αργυρός και Φουρέιρα «παίζουν» με την πρωτιά! Ποιος έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ;

Το storyline έχει ως εξής: Η Φουρέιρα ετοιμάζει εκδήλωση για το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα. ο Αργυρός μιλάει στον 7χρονο εαυτό του για το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ του. Και η Ελένη απαντά όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Μια μάχη στα «διαμαντένια αλώνια» λαμβάνει χώρα αυτές τις ώρες με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα να διεκδικούν και οι δύο την πρωτιά.

Όλα ξεκίνησαν από το ποστ της Ελένης, για την οποία η εταιρία της θα διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό να γιορταστεί το διαμαντένιο άλμπουμ της.

Η Ελένη και οι 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις

Η Ελένη Φουρέιρα συγκέντρωσε περισσότερες από 128.524.792 ψηφιακές πωλήσεις του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί από την Panik Records και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Η μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα θα γιορταστεί την ερχόμενη εβδομάδα με ένα λαμπερό event- απονομή στο οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών αρκετά ηχηρά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και φυσικά οι συνεργάτες της pop star.

https://www.instagram.com/p/C51dPWhgke4/

«Τα διαμάντια 💿 είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού!!!! Αυτό είναι τρελό 😱Σας ευχαριστώωωωωω τόσο πολύ 🙏🏽❤️ Σας αγαπώ παιδιά🙏🏽 POLI-PLOKI diamond💎 sales», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

Πρώτος και ο Αργυρός:

Μια ώρα μετά τη Φουρέιρα και ο Αργυρός έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών, με αφορμή τη σημαντική διάκριση που έλαβε.

Ο τραγουδιστής κατέκτησε μια ακόμα διάκριση καθώς το άλμπουμ του «22» αναδείχθηκε πρώτος, κατα τον ίδιο, διαμαντένιος δίσκος στην Ελλάδα. Τα singles «Αθήνα μου», «Ελεύθερος» και «Παρασκευή πρωί» λατρεύτηκαν από το κοινό το οποίο του χάρισε περισσότερα από 122 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Το άλμπουμ «22» έγινε ο διαμαντένιος δίσκος στην Ελλάδα σημειώνοντας περισσότερα από 121.938.846 streams στο Spotify.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την επιτυχία και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα-υπόσχεση στους θαυμαστές του για το ερχόμενο καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας και το τουρ του ως διαμαντένιο!

Όπως θα δεις και στο post που ακολουθεί ο 37χρονος δημοσίευσε μια σπάνια #throwback φωτογραφία από την παιδική του ηλικία καθώς και τα επίσημα στατιστικά του Spotify από το νέο του δίσκο.

https://www.instagram.com/p/C51TpRFtmWf/

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα!! Και αυτό το καταφέραμε μαζί!! 🙏Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μία εμφάνιση επιβεβαίωσε τη σχέση για την οποία μιλούν όλοι

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και το σχόλιο-διόρθωση της Ελένης Φουρέιρα

Η ανάρτηση του τραγουδιστή συγκέντρωσε εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια με τους fans του να τον συγχαίρουν για αυτή την επιτυχία.

Screenshot-2024-04-17-121149.png

«Κατατάσσεσαι στους 3 κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές που έχουμε μέχρι στιγμής στη χώρα μας όσον αφορά το ελαφρολαϊκό! Εμείς οι Λευκαδίτες είμαστε ακόμα πιο περήφανες για σένα!», έγραψε μια fan ενώ μια άλλη πρόσθεσε:

Screenshot-2024-04-17-121237.png

«Συγχαρητήρια, αυτό που εκπέμπεις, είναι αυτό που σε έκανε τόσο αγαπητό σε όλο τον κόσμο, εκπέμπεις μια πραότητα, μια ηρεμία και κυρίως ήθος».

Η Ελένη Φουρέιρα έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του συναδέλφου της, με τον οποίο έχει βρεθεί αρκετές φορές επί σκηνής καθώς οι δυο τους έχουν κυκλοφορήσει μαζί τραγούδι και έχουν συνεργαστεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «τρώγεται» με την φαμίλια: Το viral ξέσπασμα με τον Αργυρό στην κερκίδα

Screenshot-2024-04-17-113152.png

«#2», σχολίασε με αγάπη (!) η Ελένη Φουρέιρα εξηγώντας έτσι πως και το δικό της άλμπουμ «Poli - Ploki» έγινε το πρώτο διαμαντένιο σε πωλήσεις άλμπουμ στην Ελλάδα.

Aυτό πάντως που ισχύει, φαίνεται να είναι πως ο Κωνσταντίνος είναι απλά ο πρώτος άντρας με διαμαντένιο άλμπουμ, η Ελένη η πρώτη γυναίκα και το hastag #2 σημαίνει πως και οι δύο απέκτησαν την δική τους πρωτιά με το δικό του άλμπουμ ο καθένας. Αντίστοιχο event με της Ελένης θα διοργανωθεί μετά το Πάσχα και για τον Κωνσταντίνο.

Οπότε έχουμε λήξη του δράματος!

Πηγή κεντρικής: NDP