Η ερωτική σκηνή Αλεξανδρή - Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας έφερε αντιδράσεις λίγο πριν τον χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η ερωτική σκηνή Αλεξανδρή - Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας έφερε αντιδράσεις λίγο πριν τον χωρισμό

Η Στάσα έβαλε ξανά το προσωπικό της συμφέρον μπροστά στο Προξενιό της Ιουλίας και απέδειξε πόσο χειριστική είναι με όλους. 

Με ταχύτατους ρυθμούς φτάνουμε στα πιο ουσιαστικά θέματα στο Προξενιό της Ιουλίας, στην πορεία προς αυτό που όλοι ξέρουμε, ως το τραγικό φινάλε. Η Στάσα και ο Γιωργίκης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, χειρίζονται όλους τους άλλους γύρω τους και θα προκαλέσουν εξελίξεις που δε φαντάζεσαι. Προς το παρόν το κοινό στο Twitter/X αντέδρασε στην ερωτική σκηνή του Δημήτρη Αλεξανδρή και της Ελισάβετ Μουτάφη. Γιατί πρόβλεψαν τι θα συμβεί.

Αντίδραση και για τον Γιωργίκη με τη Δέσπω

Η Ελισάβετ Μουτάφη με αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο φετινό της ρόλο στο Προξενιό της Ιουλίας ως Στάσα, κρατά ένα μεγάλο μέρος των εξελίξεων στα χέρια της. Σκηνοθετεί καταστάσεις με βάση το προσωπικό της συμφέρον και μόνο. Και όχι πάντα για να προστατέψει τα παιδιά της, αλλά πρωτίστως την ίδια.

Μουτάφη και Τρικαλιώτη έγιναν viral με την ανακωχή τους στο Προξενιό της Ιουλίας: Ο νέος πόλεμος

Έγινε πιεστική με την Ιουλία για να μην εγκαταλείψει τον Γιωργίκη (ενώ ξέρει πως εκείνος δεν δίνει πια σημασία στη γυναίκα του) και προσπαθεί να σώσει τον Ρήγα από τη φυλακή, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία και την αγάπη που της έχει ο Κωστής Στασινόπουλος. Χθες μάλιστα την είδαμε να αφήνει κατά μέρος τα προσχήματα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, φλέρταρε τον Κωστή που την αγαπά κρυφά εδώ και χρόνια και προκάλεσε την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση.

Ταιριαστό μεν το ζευγάρι τηλεοπτικά, αλλά το κοινό κατάλαβε τις προθέσεις της. Μέχρι όμως που θα το πάει η Στάσα;

Το ζευγάρι θα αναγκαστεί να ζήσει αυτή την κρυφή αγάπη για ένα μικρό διάστημα ακόμη, μέχρι να χωρίσουν. Για να επανασυνδεθούν πάλι μετά τη δολοφονία του Γιωργίκη. Πάλι με πρόσχημα να βοηθηθεί η Ιουλία. Βέβαια δεν έχει κανέναν άλλον να την αγαπά και να την προστατεύει εκείνο το διάστημα και θα δείξει πως έχει αισθήματα για εκείνον. Τα έχει χάσει όλα, πια.

https://www.instagram.com/p/Cw2mgOfr0wl/

Ένα άλλο ωστόσο ζευγάρι στη σειρά ήδη προκαλεί την υπομονή του κοινού. Η Δέσπω και ο Γιωργίκης, το κρυφό ζευγάρι στο σπίτι της Ιουλίας και της Χάδως είναι ασυγκράτητο.

giorgikis.png

Φυσικά δεν θα είναι όλα ρόδινα και στη δική τους περίπτωση. Η εγκυμοσύνη της Δέσπως θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που εν μέρει θα δώσουν και ένα κίνητρο για να ξεσπάσει η τραγωδία. Δεν είναι το μόνο ωστόσο. Αυτός ή αυτοί που τον δολοφονούν στο τέλος, έχουν και άλλους πιο σοβαρούς λόγους να το κάνουν. Βλέπε Επιφάνειος, βλέπε Χάδω, βλέπε Στεφανία και Χρήστο. Πολλούς εχθρούς έχει ο Γιωργίκης - Μελέτης Ηλίας, δίχως να το αντιλαμβάνεται.

https://www.instagram.com/p/C4AqlPLMT51/