Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε την ελευθερία της στη Γη της ελιάς λίγο πριν συμφιλιωθεί με τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε την ελευθερία της στη Γη της ελιάς λίγο πριν συμφιλιωθεί με τη Βασιλική

Οι αλλαγές στον ρόλο της Αρετής και στον ρόλο του Μάνου στη Γη της ελιάς και οι εξελίξεις μετά το Πάσχα. 

Όλα ξαναμπαίνουν στον κανονικό τους ρυθμό στη Γη της ελιάς, λίγο πριν ζήσουμε το δράμα με μία νέα δολοφονία. Ωστόσο στη σειρά έχουν ξεκινήσει οι σεναριακές προετοιμασίες για την 4η σεζόν και η Δώρα Χρυσικού θέλησε από τώρα να μας βάλει στο κλίμα, χρησιμοποιώντας έναν χιουμοριστικό τρόπο. Ωστόσο ποιο θα είναι το μέλλον της Αρετής στα επόμενα επεισόδια και ποια πρωτοβουλία θα πάρει σε σχέση με την κόρη της;

https://www.instagram.com/p/CpvY2bioUSo/

Η Αρετή αλλάζει...αλλά για λίγο

Κάποιοι από τους φανς της Γης της ελιάς υποστηρίζουν πως με το να μένει ακόμη στη φυλακή η Αρετή (ακόμη και αν δεν έχει κάνει το έγκλημα) είναι για να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους άλλους, ακόμη και στα ίδια της τα παιδιά. Σύντομα ωστόσο θα ζήσουμε και την αποφυλάκισή της.

Η τελική σύγκρουση Αφροδίτης και Αριάδνης στη Γη της ελιάς φτάνει στα όριά του τον Πασχάλη Τσαρούχα

Η Μαργαρίτα αν και απασχολημένη με το δράμα της φίλης της Χάιδως και τον θάνατο του Φίλιππου, θα επανέλθει στην έρευνα που είχε κάνει στο παρελθόν, για το ποιος σκότωσε τον Τάσο, προσπαθώντας να αθωώσει την Αρετή. Παρόλο που ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις. Η γεωπόνος της Μάνης είναι πάνω από όλα φιλάνθρωπος και δίκαιη. Η Λυδία Κονιόρδου θα καταφέρει να πείσει τον αστυνόμο Κουράκο να ψάξει πιο καλά την υπόθεση και έτσι σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα δεις την Αρετή εκτός φυλακής.

Βέβαια πριν συμβεί αυτό θα περάσει και μία περιπέτεια με την υγεία της μέσα στη φυλακή. Για λιγοστά μόνο επεισόδια.

Η Δώρα Χρυσικού ήδη όμως γιόρτασε την απελευθέρωσή της, φόρεσε φόρεμα πριγκίπισσας (ή κάτι που μοιάζει με αυτό) και μας τρόλαρε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Λέγοντας πως έτσι θα εμφανίζεται πλέον στην 4η σεζόν. Φυσικά ο σκοπός της ήταν να μας δείξει πόσο ωραία περνά στα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Όντως όμως ως Αρετή, θα αλλάξει για λίγο. Αλλά αυτό θα το δούμε μέχρι τις αρχές καλοκαιριού και όχι από τον Σεπτέμβριο. Πρώτο της μέλημα είναι να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την κόρη της Βασιλική. Να της δείξει, ότι μπορεί να την πίκρανε με όλα αυτά που έλεγε για τον Φίλιππο, αλλά δεν τα εννοούσε. Θέλει να τη βοηθήσει ως μαμά και ως γιαγιά, τώρα που έμεινε μόνη της.

Το μεγάλο challenge ωστόσο μέχρι να πείσει μετά από πολύ κόπο τη Βασιλική, είναι να αποδεχτεί την Αριάδνη ως κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, αφού πλέον με την κόρη της έχουν γίνει κολλητές. Εδώ, θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν μπορεί να δεχθεί να το κάνει. Και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να συμβεί το αντίθετο, γιατί αυτό είναι μία ωραία ιστορία για τον ρόλο της την επόμενη χρονιά.

Η Δώρα Χρυσικού θα δεχτεί βέβαια και δεύτερο χτύπημα με τη γέννηση του γιου του Στάθη και της Ιουλίας. Και θα έχουμε και άλλες αντιπαραθέσεις από του χρόνου με την Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία. Για να μην ξεχνάμε τις παλιές καλές συνήθειες.

Προς το παρόν αναμένουμε εκτός από την αλλαγή χαρακτήρα της Αρετής και την πλήρη μεταστροφή του Μάνου. Ένα πρόβλημα υγείας της κόρης του Αγγελικής και η δική του αμέλεια που παραλίγο θα την οδηγούσε στον θάνατο, θα τον κάνει να καταλάβει πως χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια για να αποτοξινωθεί από τις καταχρήσεις.