Το Kinds of Kindness θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα & η Stone θέλει να τη φωνάζουμε αλλιώς

Τζένη Ντεμιράι
Το Kinds of Kindness θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα & η Stone θέλει να τη φωνάζουμε αλλιώς
Invision

«Θα ήθελα να είμαι η Emily», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη η Emma Stone, εκφράζοντας την επιθυμία της να την φωνάζουν και οι fans με το πραγματικό της όνομα. 

Ήξερες ότι το πραγματικό όνομα της Emma Stone είναι Emily και πως στην πραγματικότητα προτιμά να τη φωνάζουν έτσι; Μπορεί όταν ήταν Δευτέρα δημοτικού να ζήτησε από τη δασκάλα της να τη φωνάζει Emma, ωστόσο η οικογένεια και οι φίλοι της τη φώναζαν Emily και όταν κλήθηκε να αλλάξει το όνομά της και «επίσημα» σε Emma ήταν κάπως προβληματισμένη.

Το teaser του «Kinds of Kindness» ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ανυπομονούμε για λίγο ακόμα Λάνθιμο

30th Annual SAG Awards - Arrivals

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Curse», Nathan Fielder, η Emma Stone μίλησε για το δίλημμα που σχετίζεται με το καλλιτεχνικό της όνομα.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Nathan αναφερόταν επανειλημμένα στην Emma ως "Emily", με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να ρωτήσει αν κάποιος άλλος συνάδελφος την προσφωνεί με αυτό το όνομα.

«Οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω», είπε η σταρ, πριν παραδεχτεί ότι άλλαξε το όνομά της επειδή μια άλλη ηθοποιός με το όνομα Emily Stone ήταν ήδη μέλος της SAG-AFTRA.

«Φρίκαρα πριν από μερικά χρόνια», συνέχισε η Emma. «Για κάποιο λόγο, έλεγα: 'Δεν μπορώ να το κάνω πια. Απλά λέγε με Emily"'».

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου ρωτήθηκε ακόμα αν θα διόρθωνε ποτέ κάποιον θαυμαστή που θα την αποκαλούσε «Emily» αντί για «Emma», δείχνοντας ότι όχι μόνο δεν θα είχε πρόβλημα, αλλά θα το προτιμούσε.

Η σταρ απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Θα ήθελα να είμαι η Emily».

Γιατί επέλεξε το όνομα Emma;

Το 2018, η Emma αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το όνομα Emma, κάνοντας αναφορά στις Spice Girls.

Κατά την παρουσία της στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring, η Stone είχε παραδεχτεί ότι μεγαλώνοντας ήταν ξανθιά και λόγω των Baby Spice ήθελε να την λένε Emma, παρά το γεγονός ότι μέχρι τότε όλοι τη φώναζαν Emily.

«Στη δευτέρα δημοτικού, πήγα στη δασκάλα την πρώτη μέρα και της ζήτησα να με φωνάζει Emma; Ναι, το έκανα», είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει «Και ήταν εξαιτίας της Emma Lee Bunton από τις Spice Girls; Ναι, έτσι ήταν».

Το «Kinds of Kindness» σε πρώτη παγκόσμια προβολή στους ελληνικούς κινηματογράφους!

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 27 Μαρτίου, είχε κυκλοφορήσει το teaser της επερχόμενης ταινία «Kinds of Kindness» (Ιστορίες Καλοσύνης), στην οποία θα δούμε και πάλι τον Γιώργο Λάνθιμο να σκηνοθετεί την Emma Stone.

https://www.instagram.com/p/C6Ex_f6uf6Z/

Τότε πέρα από κάποιες σκηνές από την ταινία, μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Αυτή ήταν η 21η Ιουνίου, ωστόσο, στην Ελλάδα δεν θα ισχύσει τελικά αυτή η ημερομηνία, αφού η ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαϊου, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου η Feelgood Entertainment που είναι υπεύθυνη διανομής για την Ελλάδα.

Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι τρεις, η πρώτη ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, η δεύτερη θέτει στο επίκεντρο έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η σύζυγός του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος, και η τρίτη, μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Στο teaser ακούμε το «Sweet Dreams» των Eurythimcs και βλέπουμε κάπως βιαστικά σκηνές με τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας. Εκτός από την Emma Stone και τον Willem Dafoe, στο cast συναντάμε και τους Margaret Qualley, Jesse Plemons, Joe Alwyn, Hong Chau, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.