Το teaser του «Kinds of Kindness» ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ανυπομονούμε για λίγο ακόμα Λάνθιμο

Τζένη Ντεμιράι
Το teaser του «Kinds of Kindness» ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ανυπομονούμε για λίγο ακόμα Λάνθιμο

Στο teaser του «Kinds of Kindness» ακούμε το «Sweet Dreams» των Eurythimcs και βλέπουμε κάπως βιαστικά σκηνές με τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας.

Εξαιρετικά έξυπνη κρίθηκε από το διαδικτυακό κοινό η απόφαση να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» δύο περίπου εβδομάδες μετά τα Όσκαρ 2024.

Αφότου το «Poor Things» κατάφερε να λάβει τέσσερα βραβεία στα Όσκαρ ο Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει με την Emma Stone και τον Willem Dafoe για… νέες περιπέτειες οι οποίες θα τους φέρουν ξανά στη μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο Ιούνιο.

Όσκαρ 2024: Η Stone κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου και μοιράστηκε μία συμβουλή του Λάνθιμου

Το μεσημέρι της 27ης Μαρτίου κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του «Kinds of Kindness» (ο ελληνικός τίτλος είναι Ιστορίες Καλοσύνης) με σκοπό να μας δώσει μία πρώτη γεύση της ταινίας, να μας συστήσει τους πρωταγωνιστές αλλά και να μας ενημερώσει ότι θα αρχίσει να προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 21 Ιουνίου.

Ποια είναι η υπόθεση και ποιο το cast

Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι τρεις, η πρώτη ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, η δεύτερη θέτει στο επίκεντρο έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η σύζυγός του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος, και η τρίτη, μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Στο teaser ακούμε το «Sweet Dreams» των Eurythimcs και βλέπουμε κάπως βιαστικά σκηνές με τους βασικούς πρωταγωνιστές της ταινίας. Εκτός από την Emma Stone και τον Willem Dafoe, στο cast συναντάμε και τους Margaret Qualley, Jesse Plemons, Joe Alwyn, Hong Chau, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

https://www.instagram.com/reel/C5BMNTZuL4O/

Τα σχόλια του κοινού

Τις πρώτες 6 ώρες κυκλοφορίας του trailer από την Searchlight Pictures είχε πάνω από 160.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια από fans της σουρεαλιστικής οπτικής που λατρεύει να σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος.

«Η Emma και ο Γιώργος είναι το δίδυμο ηθοποιών/κινηματογραφιστών που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν πριν κάνουν ταινία! Τόσο ενθουσιασμένοι για αυτό», έγραψε κάποιος, ένω άλλος τόνισε πως «Το γύρισαν το 2022. Έξυπνα το έβαλαν στο ράφι μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν των βραβείων. Καλή κίνηση».

Save the Green Planet: Όλα όσα είναι ως τώρα γνωστά για την έκτη συνεργασία Λάνθιμου - Stone

Πηγή κεντρικής εικόνας: Searchlight Pictures