Ο Μάριος προδόθηκε από τους φίλους του στο MasterChef, είναι υποψήφιος και το κοινό μιλά για αδικία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μάριος προδόθηκε από τους φίλους του στο MasterChef, είναι υποψήφιος και το κοινό μιλά για αδικία

Τα γυρίσματα των 6 φιναλίστ στη Λέσβο και η τελική ευθεία του MasterChef με τα φαβορί να αντέχουν προς το παρόν τον ανταγωνισμό. 

Επίσημα βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του MasterChef όπως δήλωσε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ζήσαμε λοιπόν για αυτόν τον λόγο μία ακόμη αλλαγή με τη διάλυση των μπριγάδων και την επανασύστασή τους. Οι μπορντό για μία ακόμη φορά νίκησαν με το Σοφοκλή να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο, αλλά ενώ οι γκρι επέλεξαν τον Μάριο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης μίλησε ξεκάθαρα για προδοσία όπως ακριβώς και το κοινό. Ποιος τον πρόδωσε περισσότερο;

Η «εξαφάνιση» της Χριστίνας

Στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, ήταν το χθεσινό Mystery Box του MasterChef, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν νηστίσιμα πιάτα. Η χθεσινή ημέρα ήταν μία καλή ευκαιρία για να δούμε ξανά την επικράτηση των φαβορί. Είχαμε ωστόσο και κάποιες εκπλήξεις.

Χριστίνα uber alles! Η Χριστοφή με τη νίκη του silver award στο MasterChef έφερε «Μαργαρίτα vibes»

Εξαρχής, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος (Ο Ιωαννίδης ήταν ασθενής) ανακοίνωσαν τη διάλυση των μπριγάδων και την επανασύστασή τους. Προνόμιο αρχηγίας είχε η Χριστίνα ως νικήτρια του Silver Award και εκείνη έπαιξε έξυπνα στη διαλογή των παικτών της μπορντώ δικής της ομάδας. Έχρισε μάλιστα τον Ηλία αρχηγό των αντιπάλων γκρι, κάτι που και ο ίδιος ήθελε. Αν και κάπως φοβήθηκε όταν έφτασε στο σημείο να πάρει το χρίσμα. Είναι λίγο «κλάψας» ο παίκτης όπως είπε και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Οι αρχηγοί από χθες, δεν έχουν δικαίωμα ασυλίας. Σημαντικό αυτό.

Οι παίκτες ανά δύο διαγωνίστηκαν και κάποιοι το είδαν και ως μία καλή ευκαιρία για να πάρουν ρεβάνς για το παρελθόν. Για τον Γιάννη Κούρτογλου ήταν μία ακόμη ευκαιρία για τις φιλοσοφίες του αλά Νίτσε, με τον Κοντιζά να τον τρολάρει και το κοινό να τον «τιμωρεί» με ακόμη πιο χιουμοριστικά σχόλια.

Ο Σοφοκλής είχε από τους μπορντό το καλύτερο πιάτο και κέρδισε τα 1000 ευρώ ενώ και η ομάδα του νίκησε τη χθεσινή δοκιμασία.

Στην ψηφοφορία των ηττημένων γκρι είχαμε μία έκπληξη με τον Μάριο να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Αισθάνθηκε μάλιστα προδομένος ο Κύπριος παίκτης από τον αρχηγό Ηλία, γιατί όπως είπε, είχαν συζητήσει και συμφωνήσει από κοινού, να ψηφίσουν τον Γιάννη Κούρτογλου. Το κοινό από την άλλη πλευρά αισθάνθηκε προδομένο και αντέδρασε έντονα και με την ψήφο του Κώστα στον Μάριο. Ατυχής στρατηγική. Ατυχία και για τη Χριστίνα που δεν τον επέλεξε να είναι στην ομάδα της.

Οι κακές επιλογές των δύο παικτών θα λειτουργήσουν κατά τους στο μέλλον. Μερικά μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια διαμαρτυρίας στο Twitter/X και στο Instagram.

Είχαμε και ένα μικρό παράδοξο με την «εξαφάνιση» της Χριστίνας κάποια στιγμή. Ενώ έπρεπε να διαγωνιστεί με τον Ηλία, εμφανίστηκε το πιάτο της (με αντιπρόσωπο τον Χρήστο ο οποίος χρησιμοποίησε και κυπριακή διάλεκτο) ενώ η ίδια απουσίαζε από το στούντιο, λόγω μίας μικρής αδιαθεσίας. Ο Ηλίας κατάφερε να την κερδίσει και κάπως έσωσε το γόητρό του ως αρχηγός. Η αρχηγός των μπορντώ θα απουσιάζει και από το σημερινό επεισόδιο και οι συμπαίκτες της καλούνται να βρουν προσωρινό αντικαταστάτη.

Οι 6 φιναλίστ για γυρίσματα στη Λέσβο

Ενώ αναμένουμε τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση, σήμερα ολοκληρώνονται τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα του φετινού MasterChef και μάλιστα στη Λέσβο, τα οποία είχαν ξεκινήσει στις 26 Απριλίου. Οι 6 φιναλίστ στα δύο επεισόδια με πολλαπλές δοκιμασίες, καλούνται να τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν και να περάσουν στη χρυσή 4αδα του διαγωνισμού. Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία στη Σκάλα Λουτρών, ένα πετρόχτιστο αριστούργημα σε αρχιτεκτονική των αρχών του αιώνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Χριστίνα θα βρίσκεται στην τελική 4αδα, όπως αναμενόταν.

https://www.instagram.com/p/C6W75tcLxkH/