«Λεβεντάνθρωπέ μας»: Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου, 11 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του

Κατερίνα Μπούσιου
«Λεβεντάνθρωπέ μας»: Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου, 11 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του

Η τραγική μοίρα και ο σπάνιος δεσμός που είχε ο Αντρέας Γεωργίου με τον πατέρα του. 

Ο Αντρέας Γεωργίου μας έχει δείξει και έχει μιλήσει αρκετές φορές για την οικογένειά του, τα τρία του αδέλφια και τα ανίψια του. Πάντα ένιωθε εκτός από την αγάπη του και την ανάγκη να τους προστατεύει. Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για όλους και όχι μόνο για εκείνον, καθώς συμπληρώνονται 11 χρόνια από τον θάνατό του πατέρα τους. Το μήνυμα του δείχνει πως παραμένει το πρότυπό του.

https://www.instagram.com/p/C52zGpJMTW9/

Η εξομολόγηση για το AIDS και η λατρεία για τον ψαρά πατέρα του

Σήμερα συμπληρώνονται 11 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του και αυτή η θλιβερή επέτειος είναι σημαντική για τον Αντρέα Γεωργίου. Μέσα από το σημερινό του μήνυμα καταλαβαίνουμε την αγάπη του για τον πατέρα του αλλά και τον θαυμασμό του. Γράφοντας: «11 χρόνια χωρίς εσένα. Μου λείπεις κάθε λεπτό της ημέρας. Λεβεντάνθρωπέ μας».

Η σκληρή αλήθεια στο φως για Γεωργίου και Λούλη στο Famagusta: Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος;

georgioupateras.png

Για πρώτη φορά μας είχε μιλήσει για εκείνον πριν από 20 χρόνια όταν συμμετείχε στο «Dream Show». Μία εξομολόγηση που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, για την οποία κατακρίθηκε, αλλά τελικά λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνον και όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε χρόνια αργότερα «Με έκανε να ξεπεράσω κάποια κόμπλεξ που είχα».

fathergeorgiou.jpg

Τότε είχε δηλώσει πως ο πατέρας του νόσησε από AIDS, κόλλησε τη μητέρα του και το παιδί που κυοφορούσε, τον μικρότερο αδελφό του. Ο οποίος ωστόσο ζει μία πολύ ευτυχισμένη ζωή και έχει δημιουργήσει και οικογένεια. Ο Γεωργίου ήταν αφοπλιστικός μιλώντας στο περιοδικό People για την τότε δημόσια τοποθέτησή του: «Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του. Όταν έφτασα στα 20 τον συγχώρησα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνηδειτοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε «Αντρέα θα φτάσεις 20 χρονών και θα μεκ καταλάβεις. Πράγματι έτσι ήταν. Ψαράς αλλά σοφός. Περπατημένος άνθρωπος. Έφυγε από ένα ψαροχώρι της Κύπρου και τα κατάφερε στο Λονδίνο».

Τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του, σίγουρα θα του λείψουν αυτό το καλοκαίρι λίγο περισσότερο και ειδικά την ημέρα του γάμου του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

Μετά το ταξίδι του μέλιτος, ο Αντρέας Γεωργίου θα συνεχίσει τα γυρίσματα τόσο για τον τρίτο κύκλο του Famagusta (με την προβολή από Σεπτέμβριο) όσο και για τη νέα του σειρά «Taboo» η οποία διαδραματίζεται στην Ήπειρο και χαρακτηρίζεται ως αστυνομικό μυστήριο.

https://www.instagram.com/p/C5Lx3xVs8Dz/