Η Βαλέρια Κουρούπη «πείραξε» το ZARI της Σάττι και πολλοί fans της ταυτίστηκαν με αυτή την εκδοχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βαλέρια Κουρούπη «πείραξε» το ZARI της Σάττι και πολλοί fans της ταυτίστηκαν με αυτή την εκδοχή

Η Βαλέρια Κουρούπη «σαττί-ρισε» τα κιλά των γιορτών και το γεγονός πως το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, με το βίντεό της στο TikTok να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 620.000 views.

To ότι η Βαλέρια Κουρούπη είναι εξαιρετική ηθοποιός το είχαμε καταλάβει από τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ως Λίλη στη σειρά Εκείνες κι Εγώ. Από τότε δεν έχει σταματήσει να μας επιβεβαιώνει για το ταλέντο της μέσα από τους διάφορους ρόλους της.

Το πιο ωραίο post του Μάριου Δερβιτσιώτη είναι η φωτογραφία που τράβηξε την Βαλέρια Κουρούπη

Η ίδια πάντως, δεν κάνει πλέον καριέρα μόνο στην υποκριτική αλλά και στα social media, αφού οι συμβουλές της σε θέματα διατροφής ή wellness - όπως και οι vegan συνταγές της - έχουν ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Το βίντεο ωστόσο, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας 620.000 προβολές μέχρι τώρα ήταν στο TikTok της ηθοποιού.

«Δικαίωμα στη Σάττι-ρα»

Η Βαλέρια Κουρούπη διασκεύασε το ZARI της Μαρίνας Σάττι - το φετινό τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision - και το αποτέλεσμα ήταν άκρως απολαυστικό. Κρατώντας, όπως στο πραγματικό βίντεοκλιπ ένα μεγάλο χαρτόνι που έγραφε «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα» η ηθοποιός σατίρισε τα κιλά των γιορτών και όχι μόνο που συμπίπτουν με την έναρξη του καλοκαιριού, κάνοντας τους followers της να ταυτιστούν σχεδόν στο 100%.

Ένα χρόνο τρώω σαν μοσχάρι

Τώρα πια κυλιέμαι σαν ζάρι

Ψάχνω ρούχα από το πατάρι, όλα μου στένεψαν απότομα

Στο μαγιό δεν μπαίνω να πάρει, έχω γίνει σαν το ντουβάρι

Κάνω πως ξεχνάω τ' άρωμά της, μα για λίγη πίτσα θα σκότωνα

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο ήταν επικά και μπορείς να δεις τα καλύτερα στην gallery που ακολουθεί.

Πάντως πέρα από την πλάκα, η Βαλέρια Κουρούπη πίσω στον Γενάρη έδωσε την πιο σωστή συμβουλή σχετικά με τα κιλά των γιορτών και την ανησυχία που μας πιάνει για να τα χάσουμε.

Χαρακτηριστικά είχε πει:

«Αυτό το βίντεο δεν είναι ένα βίντεο σαν όλα τ' άλλα που σου λένε πώς θα χάσεις τα κιλά των γιορτών, πώς θα επανέλθεις και θα βρεις ξανά τη φυσική σου κατάσταση και τη φόρμα σου. Όχι! Αυτό το βίντεο είναι ακριβώς το ανάποδο. Θέλω να σας πω επειδή με ρωτάτε και μου λέτε "φάγαμε λίγο παραπάνω", "πώς θα επανέλθουμε" κι όλα αυτά, να μην πιέζεστε, να μην αγχώνεστε, να μην τρελένεστε, να μην τοξινώνετε τον οργανισμό σας. Αυτό είναι ένα πράγμα που μας έχουν φορέσει ότι μετά τις γιορτές πρέπει "καπάκια" να ξεκινάμε δίαιτες και να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο να γραφόμαστε και new year's resolutions...Συμφωνώ! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Είμαι η πρώτη διδάξασα - το ξέρετε ότι ασχολούμαι με αυτό πολύ και μου αρέσει. Όμως, θέλω να σας συμβουλεύσω, αν μετράει κάπως η γνώμη μου επειδή με ρωτάτε, να μην κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Δηλαδή, μην πάτε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο να κάνετε βάρη αν δεν αγαπάτε τα βάρη, μην ξεκινήσετε τρέξιμο και πάρετε παπούτσια αν δεν σας αρέσει το τρέξιμο. Το Νο1 είναι να βρείτε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους, που σας ευχαριστούν και σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας με αυτόν τον τρόπο.

https://www.instagram.com/reel/C1reZb2s67B/

Κάντε ένα σπορ, κάντε εντατικό περπάτημα με μουσικούλα στ' αυτιά κι ακουστικά, μην κάνετε τίποτα τώρα αν δεν έχετε χρόνο και διάθεση και απλά πιεστείτε και το κόψετε μαχαίρι για πάντα. Ξεκινήστε το τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι ψυχολογικά και θα έχετε όρεξη να κάνετε μια σωματική δραστηριότητα. Να κάνετε γιόγκα σπίτι μόνοι - εγώ έτσι έκανα στην αρχή κι ακόμη το κάνω δηλαδή όταν δεν έχω χρόνο. Από βιντεάκια το YouTube βρίθει ευτυχώς, από heat, από βιντεάκια για πιλάτες, για γιόγκα - με λίγη προσοχή αν δεν είστε πολύ εκπαιδευμένοι σε αυτό και δεν έχετε εμπειρία για να μην τραυματιστείτε. Πάντως γίνεται παιδιά.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η ψυχική μας υγεία, είναι ό,τι πιο σημαντικό, η μεγαλύτερή μας προτεραιότητα και τίποτα δεν γίνεται αν δεν το κάνουμε με αγάπη και ευχαρίστηση. Μας πιέζει, δεν το κάνουμε.

Κοιμηθείτε καλύτερα, πιείτε νεράκια, φάτε όσο σας παίρνει αυτές τις μέρες γιατί ακόμα είναι γιορτές, ακόμη θα σας καλέσουν (σ.σ για φαγητό), ακόμη θα φέρει κάποιος γλυκά στο γραφείο. Μειώστε ποσότητες, γιατί και η ποσότητα είναι πολύ σημαντική - μην φάτε 5 γλυκά φάτε 1 - και σιγά σιγά με καλή διάθεση και μόνο με αγάπη προς τον εαυτό μας κι όχι για τους άλλους (επειδή μάς πιέζουν ή επειδή μάς είπαν "πάχυνες") ξεκινάμε βήμα βήμα να δούμε τι θα κάνουμε και ποιος είναι ο δικός μας προσωπικός στόχος».