Το πιο ωραίο post του Μάριου Δερβιτσιώτη είναι η φωτογραφία που τράβηξε την Βαλέρια Κουρούπη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το πιο ωραίο post του Μάριου Δερβιτσιώτη είναι η φωτογραφία που τράβηξε την Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη και ο Μάριος Δερβιτσιώτης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα δύο τηλεοπτικών σειρών υποδυόμενοι το ερωτευμένο ζευγάρι και να που η μυθοπλασία έκανε το «σπόιλερ» για την πραγματική τους ζωή.

Η Βαλέρια Κουρούπη περνάει την πιο ωραία περίοδο της ζωής της, αφού και τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά και τα προσωπικά της. Αφενώς, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star «Στα σύνορα», αφετέρου εδώ κι έναν χρόνο περίπου είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Μάριο Δερβιτσιώτη.

valeria_kouroupi_1700479211_3240176927829644477_3082828097.jpg

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» το 2019 και λίγο καιρό αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Οι χαρακτήρες που υποδύονταν στις σειρές αυτές κατέληγαν να γίνουν ζευγάρι, κάτι που τελικά δεν άργησε να συμβεί και στην πραγματικότητα, με τη μυθοπλασία να κάνει σπόιλερ για την πραγματική ζωή.

Όπως φαίνεται και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο έρωτας του Μάριου Δερβιτσιώτη για την ηθοποιό δεν κρύβεται. Μπορεί το προφίλ του να έχει μόνο δικές του φωτογραφίες, όμως έχει δημοσιεύσει και μία κοινή με την Βαλέρια Κουρούπη και τα βλέμματά τους αλλά και ο τρόπος που κάθονται μέσα στην ηρεμία της αγάπης τους τα «λέει» όλα.

mariosdervitsiotis_1687506754_3131356076669395818_9397008960.jpg

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία που έχει εκείνος στα social media του με την ηθοποιό, αλλά η φωτογραφία που εκείνος την τράβηξε στο ηλιοβασίλεμα τον περασμένο Μάιο. Και παρόλο που θα μπορούσε να πει κανείς πως αυτή η φωτογραφία δεν έδειχνε κάτι περισσότερο από το όμορφο ηλιοβασίλεμα, η φιγούρα μιας γυναίκας στο βάθος και το σχόλιο «Εεεεε!» της Βαλέριας Κουρούπη κάτω από την φωτογραφία με την προσθήκη μιας κόκκινης καρδούλας ήταν η απόδειξη πως κάποιος μάλλον την φωτογράφισε την ώρα που δεν κοιτούσε.

https://www.instagram.com/p/Cs4JQykLOSX/

Η Βαλέρια Κουρούπη πάντως είχε αναφερθεί στον Μάριο Δερβιτσιώτη και τη σχέση τους στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον λέγοντας: «Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα.Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε».

Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της

Η Βαλέρια Κουρούπη πάντως έχει καταφέρει να έχει μαζί με τον πρώην σύζυγό της και γιο της Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη, εξαιρετικές σχέσεις παρά το νέο της βήμα στην προσωπική της ζωή κι αυτό γιατί ο γιος τους είναι προτεραιότητα.

Σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα , οι γονείς του 19χρονου Οδυσσέα είχαν αναφερθεί στη μεταξύ τους σχέση με την ηθοποιό να λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ το feedback που παίρνω είναι ότι ο κόσμος αγαπάει το ότι έχουμε κρατήσει μία ωραία σχέση μεταξύ μας. Τους αρέσει λίγο σαν παράδειγμα. Η ερώτηση είναι πώς καταφέρνουμε να είμαστε τόσο αγαπημένοι. Εξηγώ απλά ότι δεν έχουμε σκοτωθεί ποτέ μεταξύ μας και ότι εκτιμάμε ο ένας τον άλλο».