«Άλλη μια μέρα στη δουλειά», είπε η Σταυρούλα για τη μονομαχία με την Ασημίνα παρά τα spoilers

Πατούλια Κατερίνα
«Άλλη μια μέρα στη δουλειά», είπε η Σταυρούλα για τη μονομαχία με την Ασημίνα παρά τα spoilers

Η αποχώρηση της Σίας προκάλεσε συγκίνηση αλλά η μονομαχία Ασημίνας- Σταυρούλας θα είναι το hot θέμα της εβδομάδας στο Survivor.

H Σία (Αναστασία) έκανε μια συγκινητική τελευταία εμφάνιση στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της. Έντονα συγκινημένη η Σία, με νάρθηκα στο κέφαλι, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της ενώ παραδέχτηκε το λάθος που έκανε.

«Κρατάω τα ψυχικά αποθέματα που δεν ήξερα πως έχω, έχω γνωρίσει ανθρώπους που μείναμε ως τώρα, έχω κάνει καλή παρέα, θα κρατήσω σίγουρα πως δεν θα κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω, κι επειδή το έκανα ζητώ συγγνώμη. Είμαι περήφανη για τα παιδιά εδώ».

To σχόλιο της Κατερίνας Δαλάκα για το επόμενο Survivor

Την αποχώρηση της Αναστασίας, σχολίασε με τον δικό της τρόπο η Κατερίνα Δαλάκα, τονίζοντας:

«Η Αναστασία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι και μια τρομερή αθλήτρια, εύχομαι του χρόνου να είμαι σπίτι μου και να τη βλέπω και να την θαυμάζω και ήμουν σίγουρη πως θα φτάσει ως το τέλος, θέλω να την ευχηθώ υγεία».

Πάντως, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως την αποθεραπεία της Αναστασίας έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αντζούν μετά τον τρομακτικό τραυματισμό της παίκτριας και τόνισε πως η Σία θα επιστρέψει με το αεροπλάνο του Αντζούν για να μην ταλαιπωρηθεί παραπάνω.

Υποψήφια η Ασημίνα - αδιάφορη η Σταυρούλα:

«Είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα κι ας με αφορά», τόνισε η Ασημίνα μετά το άκουσμα της υποψηφιότητάς της προς αποχώρηση κι ενώ πρώτη μονομάχος είναι η Σταυρούλα.

Survivor: Η Σταυρούλα «δίκασε» την Ασημίνα για την συμπεριφορά της και αποθεώθηκε στο Twitter/X

«Άλλη μια μέρα στην δουλειά, δεν έχω πρόβλημα να την αντιμετωπίσω, αν έχω την απόδοση που θέλω, δεν με φοβίζει κανείς», τόνισε η Σταυρούλα για τη μάχη με την Ασημίνα που πλησιάζει.

Φυσικά, το κοινό, μετά τα spoilers για οικειοθελή αποχώρηση, επιμένουν πως η Χρυσαειδή δεν πρέπει να τα παρατήσει και πρέπει να είναι εκείνη που θα στείλει την Ασημίνα σπίτι της.

«Η Ασημίνα πρέπει να βρει τον εαυτό της αγωνιστικά, όταν έρχεσαι από τραυματισμό, δεν μπορείς να βάλεις ταχύτητα, θεωρώ πως η Ασημίνα μέσα από τις μονομαχίες θα δυναμώσει και θα βρει τον καλό της εαυτό», τόνισε η Δαλάκα για την υποψηφιότητα της Χατζηανδρέου.

Πάντως, το Twitter/ X ζητά από τη Σταυρούλα να μην τα παρατήσει και η ατάκα «για το άλλη μια μέρα στη δουλειά» έγινε viral.