Η σπάνια φωτογραφία του Tom Cruise με τα παιδιά του και η σχέση τους με τη Σαηεντολογία

Η σπάνια φωτογραφία του Tom Cruise με τα παιδιά του και η σχέση τους με τη Σαηεντολογία

O Connor και η Bella Cruise, που ο Tom απέκτησε όσο ήταν παντρεμένος με τη Nicole Kidman έχουν ακολουθήσει τα βήματά του.

Μία σπάνια εικόνα με τον Tom Cruise και τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Nicole Kidman ήρθε στο φως της δημοσιότητας και εννοείται ότι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε σε έναν αγώνα χόκεϊ τον Δεκέμβριο του 2023 και δημοσίευσε ο πρώην παίκτης του NFL, Derrick Brooks, ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια με σχετικό δημοσίευμα της Page Six.

Στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός στεκόταν με το χέρι του γύρω από τον Brooks, ενώ ο 29χρονος γιος του, Connor, βρισκόταν από την άλλη πλευρά του Brooks, φορώντας ένα καπέλο και κάνοντας thumbs up.

https://www.instagram.com/p/C1YQuATMQHV/

Η κόρη του Cruise και της Kidman, Bella, είναι επίσης στη φωτογραφία, με το κεφάλι της να εξέχει ανάμεσα σε δώδεκα ακόμα άτομα.

Η Kidman και ο Cruise παντρεύτηκαν το 1990 και χώρισαν το 2001. Εν μέσω αγωνιών γονιμότητας, υιοθέτησαν την Bella το 1992, ενώ τρία χρόνια αργότερα, ήρθε στη ζωή τους και ο Connor. Ο Cruise έχει αποκτήσει ακόμα μία κόρη, την Suri, μαζί με την επόμενη σύζυγό του, Katie Holmes.

Η Suri Cruise έγινε 18 ετών αλλά δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο με τον Tom

TOM CRUISE,NICOLE KIDMAN

Η πρωταγωνίστρια του «Big Little Lies» κάνει σπάνια δηλώσεις για την Isabella και τον Connor όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ακολούθησαν τα βήματα του πατέρα τους που ασκεί τη Σαηεντολογία. Μιλώντας στο Who το 2018 είχε επισημάνει ότι είναι «δουλειά της να τους αγαπάει». Η ηθοποιός εξήγησε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένα παράδειγμα αυτής της ανοχής και πιστεύω πως ό,τι κι αν κάνει το παιδί σου, έχει αγάπη και πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αγάπη και είμαι ανοιχτή σε αυτό».

Το χαμηλό προφίλ της Bella και η απουσία Cruise και Kidman από τον γάμο της

Η Bella αγαπά τις τέχνες, γεγονός που γίνεται ορατό από όσα επιλέγει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2015 η Bella παντρεύτηκε τον Max Parker, χωρίς την παρουσία των γονιών της, θέλοντας να αποφύγει, σύμφωνα με το Hello, να εκθέσει την προσωπική της ζωή. H 31χρονη σπάνια επιλέγει να αναρτά δικές τις φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUNSi9rlUWX/

Έχει αποφασίσει συνειδητά να κρατά την ιδιωτικότητά της και το μοναδικό πράγμα που προδίδει το «διάσημο DNA» της είναι το γεγονός ότι έχει κρατήσει και τα δύο επώνυμα των γονιών της.

Το 2019, μία πηγή που είχε μιλήσει στο People είχε αναφέρει μιλώντας για την Bella και τον Connor: «Ο Connor και η Isabella μεγάλωσαν στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας, είναι μέλη της από παιδιά. Είναι αφοσιωμένοι Σαηεντολόγοι, όπως ακριβώς ο Tom».

Ο Connor Cruise, η υποκριτική και το ψάρεμα

O Connor Cruise γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1995. Ο γιος της Kidman και του Cruise έχει προσεγγίσει επίσης την τέχνη, αλλά με τρόπο που πλησιάζει σε μεγαλύτερο βαθμό τους γονείς του. Ο 29χρονος έχει ασχοληθεί με την υποκριτική, αναλαμβάνοντας ρόλους στις ταινίες «Seven Pounds» και «Red Dawn», καθώς και με τη μουσική αλλά και το ψάρεμα σε βαθιά νερά, όπως είναι ιδιαίτερα φανερό και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Connor ζει στη Φλόριντα και έχει μια επιχείρηση μπάρμπεκιου που ονομάζεται Connor's Meatshack. Έχει κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τον πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια.