Η Suri Cruise έγινε 18 ετών αλλά δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο με τον Tom

Τζένη Ντεμιράι
Η Suri Cruise έγινε 18 ετών αλλά δηλώνει ότι δεν θέλει να μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο με τον Tom

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, η σχέση της Suri με τον Cruise κλονίστηκε μετά τον χωρισμό του με την Holmes και δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή ή επιθυμία της νεαρής κοπέλας να βελτιωθεί η κατάσταση.

Η Suri Cruise είναι και επίσημα ενήλικη και φαίνεται πως περνάει πολύ καλά γιορτάζοντάς το, ακόμα κι αν δεν έχει επαφές με τον πατέρα της, Tom Cruise!

Η μόλις 18 ετών μοναχοκόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes φωτογραφήθηκε χαμογελαστή καθώς είχε βγει στους δρόμους της Νέας Υόρκης την παραμονή των γενεθλίων της, κρατώντας δώρα και περπατώντας με μία φίλη της.

Η Suri Cruise έχει καλλιτεχνική φλέβα και η Katie Holmes κάνει αυτό που κάθε μαμά θα έπρεπε

Η Suri έχει κρατηθεί σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό των γονιών της το 2012. Γνωρίζουμε ότι μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, ενώ μετά τον χωρισμό των γονιών της μετακόμισε με τη μαμά της στη Νέα Υόρκη. Εκτός αυτού, είναι γνωστό ακόμα ότι η 18χρονη δεν έχει στενές σχέσεις με τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/C59gtGsx09O/

«Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε»

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, η σχέση της Suri με τον Cruise κλονίστηκε μετά τον χωρισμό του με την Holmes και δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή ή επιθυμία της νεαρής κοπέλας να βελτιωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, με την ενηλικίωση της φαίνεται ότι ακόμα και οι τελευταίοι «υποχρεωτικοί» δεσμοί τους θα χαθούν, αφού ο ηθοποιός με την ενηλικίωση της δεν χρειάζεται να καταβάλει πια διατροφή για εκείνη, η οποία μέχρι σήμερα ανερχόταν στα 400.000 δολάρια ετησίως.

Η ίδια πηγή επικαλούμενη πρόσωπα που γνωρίζουν την 18χρονη επισημαίνει ότι τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της δεν επιθυμούν να έχουν καμία επαφή με τον πρωταγωνιστή του «Mission Impossible». «Η Suri δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα της και ακόμη και αν τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε», δήλωσε μια πηγή στη DailyMail.com. Η ίδια πηγή στη συνέχεια πρόσθεσε «Δεν υπάρχει για την Katie ή τη Suri, η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα».

Celeb-No Kids Policy

Η Suri ήταν μόλις έξι ετών όταν ο γάμος των γονιών της διαλύθηκε, αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης γύρω από τον χωρισμό τους - και της πυρετώδους γοητείας για τον ρόλο που έπαιξε σε αυτόν η αφοσίωση του Tom στη Σαηεντολογία.

Οι ερωτήσεις σχετικά με το αν θα συνέχιζε να ακολουθεί την πίστη του πατέρα της απαντήθηκαν γρήγορα: Η Katie πήρε την αποκλειστική κηδεμονία της κόρης τους και κατέστησε ολοφάνερο ότι δεν σκόπευε να επιτρέψει στη Suri να εμπλακεί στον σκανδαλώδη κόσμο της Σαηεντολογίας.

People-Tom Cruise

Γιατί είναι τόσο κακή η σχέση του Tom Cruise με την κόρη του;

Ο λόγος για τον οποίο η σχέση του Tom Cruise με την κόρη του είναι -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ψυχρή δεν έχει διευκρινιστεί σε απόλυτο βαθμό. Πολλά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ενώ ο ηθοποιός μπορούσε να τη βλέπει κάποιες ημέρες τον χρόνο, δεν το έκανε, επικαλούμενος το φορτωμένου του πρόγραμμα και τα γυρίσματα ταινιών.

https://www.instagram.com/p/C5455OrOJmH/

Σύμφωνα με μία θεωρία, όμως, ο ηθοποιός δεν έβλεπε την κόρη του επειδή δεν το επέτρεπε η Εκκλησία της Σαηεντολογίας, στην οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί ισχυρή φιγούρα. Το 2019, η Samantha Domingo, η οποία σταμάτησε να ακολουθεί τη Σαηεντολογία το 2004, ισχυρίστηκε ότι ο Tom δεν επιτρέπεται να έχει σχέση με την κόρη του επειδή δεν είναι Σαηεντολόγος.

Η συγγραφέας, η οποία έχει γράψει ένα βιβλίο για την εποχή της στην εκκλησία, δήλωσε στο US Weekly ότι, λόγω της πίστης της εκκλησίας στη μετενσάρκωση, δεν θα θεωρήσουν τη Suri ως κόρη του Tom. Αντ' αυτού, ισχυρίστηκε ότι βλέπουν τη Suri ως «ένα πνευματικό ον στο σώμα της κόρης του». Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς.