Η κόρη της Τζένης Μπότση είχε γενέθλια και τα γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα της ζώα, τα άλογα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η κόρη της Τζένης Μπότση είχε γενέθλια και τα γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα της ζώα, τα άλογα

Η Αλίκη, η κόρη της Τζένης Μπότση έκλεισε τα 4 και το ξεχωριστό πάρτι της ήταν αφιερωμένο στα ζώα και την προστασία τους.

Η Τζένη Μπότση τα τελευταία 4 χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού εκείνη και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, τον Νοέμβριο του 2019 απέκτησαν την κόρη τους, την Αλίκη. Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά κι όπως μπορεί κανείς να δει από τα social media της ηθοποιού, οι δυο τους είναι αχώριστες. Μαζί διαβάζουν παραμύθια, βγαίνουν βόλτες, πηγαίνουν στο κομμωτήριο, ενώ μια από τις αγαπημένες ασχολίες τους είναι η μαγειρική και πιο συγκεκριμένα η ζαχαροπλαστική.

Το πάρτι γενεθλίων για τα 4α γενέθλια της Αλίκης

Στις 18 Νοεμβρίου η Αλίκη έκλεισε τα 4 και έτσι η ηθοποιός οργάνωσε ένα ξεχωριστό πάρτι, στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων. Η Αλίκη αγαπάει πολύ τα άλογα και έτσι εκείνη και οι φίλοι της είχαν την ευκαιρία να κάνουν και ιππασία, πέρα από άλλες δραστηριότητες και παιχνίδια. Όσον αφορά την τούρτα της, αυτή ήταν ροζ και είχε πάνω της έναν μονόκερο.

Στα παιδικά πάρτι ανέκαθεν οι γονείς του παιδιού που γιορτάζει έκαναν κάποιο δωράκι στα υπόλοιπα παιδιά που ήταν καλεσμένα. Η Τζένη Μπότση επέλεξε για το πάρτι της κόρης της να δώσει στα παιδάκια μία τσάντα με διάφορα «καλούδια» από το καταφύγιο ζώων «Α little shelter», έτσι ώστε να «προωθήσει» σε μικρούς και μεγάλους πόσο αναγκαίο είναι να βοηθάμε όλα τα ζώα.

Η Αλίκη είναι η πρωταγωνίστρια και στο σπίτι τους

Η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς είναι ζευγάρι περίπου μια δεκαετία, από το 2013, ωστόσο έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος μάλιστα, στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της ηθοποιού αποφεύγοντας τις κάμερες και τις δηλώσεις.

https://www.instagram.com/p/BmEQjrlBNs4/

Βέβαια, κι ο Αλέξανδρος Μιχαλάς είναι βέβαια εξίσου επιτυχημένος και δραστήριος, αλλά προέρχεται από έναν πολύ διαφορετικό χώρο - αυτόν των επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό και έχει τη δική του εταιρεία.

Όπως έχει αποκαλύψει εκείνη για τη γνωριμία τους, όλα έγιναν χάρη σε μια κοινή τους γνωστή. Για την ακρίβεια, μία φίλη της Τζένης Μπότση στάθηκε αφορμή για να πρωτοσυναντηθούν το καλοκαίρι του 2013, άλλα έκτοτε έμελλε να μετρήσουν πολλά ακόμη καλοκαίρια. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά δε διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δε θα το κάνω ούτε τώρα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της εκείνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το ζευγάρι πάντως σχεδόν τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους αποφάσισε να συγκατοικήσει σε ένα όμορφο και άκρως «ζεστό» διαμέρισμα. Βασική πρωταγωνίστρια βέβαια, πλέον, στο σπίτι είναι η κόρη τους η Αλίκη, αφού είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες της για παιχνίδι, μαγειρική, ξεκούραση.

Γεμάτο κουκλάκια, λούτρινα αρκουδάκια και άλλα παιχνίδια, το σπίτι αυτό είναι όπως ακριβώς το σπίτι της μέσης ελληνικής οικογένειας. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι αναμφισβήτητα το ξύλο και η απόχρωση του λευκού, που το κάνει αμέσως πολύ πιο φωτεινό και φιλόξενο. Την παράσταση αναμφισβήτητα κλέβει το ζηλευτό τζάκι, στο σαλόνι τους.

Πάντως η Τζένη Μπότση είχε καταφέρει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της στο μεγαλύτερό τη διάστημα μυστική, με τα ευχάριστα νέα να γίνονται αντιληπτά στους περισσότερους μόνο μετά την άφιξη της μικρής Αλίκης στον κόσμο.

«Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω.

Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας "μωρό" και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου.

Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της», έχει πει η Τζένη Μπότση στο asist.gr και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Πηγή φωτογραφιών: @jennybotsi