Η Taylor Swift έγραψε και πάλι ιστορία στα charts - Εντυπωσιακοί οι αριθμοί για το The Tortured Poet

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift έγραψε και πάλι ιστορία στα charts - Εντυπωσιακοί οι αριθμοί για το The Tortured Poet

Ό,τι αφορά την Taylor Swift είναι είδηση για τα ξένα μέσα - Άλλη μία απόδειξη είναι δημοσίευμα της Page Six για τον Joe Alwyn.

Η Taylor Swift έγραψε και πάλι ιστορία στα charts. Το «The Tortured Poets Department» βρέθηκε στην πρώτη θέση του Billboard 200 albums chart. Με αυτό το άλμπουμ η Taylor ισοφαρίζει το ρεκόρ του Jay-Z για τα περισσότερα number ones μεταξύ των σόλο καλλιτεχνών- οι Beatles κατέχουν την κορυφή με 19 number ones.

Τα δύο τραγούδια της Taylor Swift για την Kardashian προκαλούν τη social κατάρρευση της Kim

Εντυπωσιακοί οι αριθμοί για το «The Tortured Poets Department»

Το «Tortured Poets Department» έγραψε ιστορία, καθώς έχει ρεκόρ εβδομαδιαίου streaming, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ κυκλοφόρησε από το 2014 ως σήμερα, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν να παρακολουθούνται οι σχετικοί αριθμοί.

Τα 31 τραγούδια του 11ου άλμπουμ της Taylor Swift είχαν 891,34 εκατομμύρια on-demand official streams. Στη δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή βρίσκεται το άλμπουμ «Scorpion», του Drake, με 745,92 εκατομμύρια streams.

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί, όμως δεν τελειώνουν εδώ για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift. Το άλμπουμ έως τις 25 Απριλίου είχε ήδη πουλήσει 2,61 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ.

«Ευχαριστώ που ακούτε και καλωσορίζετε το Tortured Poets στις ζωές σας»

Η Swift δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει όσα έχει καταφέρει το «The Tortured Poets Department» αλλά και να ευχαριστήσει τους fans της για τη στήριξή τους. «Το μυαλό μου έχει εκραγεί. Είμαι εντελώς συγκλονισμένη από την αγάπη που δείξατε σε αυτό το άλμπουμ. 2,6 εκατομμύρια ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;,», έγραψε η τραγουδίστρια σε Instagram και Twitter/X.

«Ευχαριστώ που ακούτε και καλωσορίζετε το Tortured Poets στις ζωές σας. Αισθάνομαι συγκλονισμένη», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/C6USF85OdFC/

H Taylor Swift μιλά για τον πόνο του έρωτα στο «The Tortured Poets Department» και αιφνιδιάζει ξανά

Ό,τι αφορά την Taylor Swift είναι είδηση για τα ξένα μέσα - Άλλη μία απόδειξη

Και όσο οι επιτυχίες και η φήμη της Taylor Swift εκτοξεύονται, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον του κοινού και των gossip ιστοσελίδων για την προσωπική της ζωή.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η Page Six έχει ως πρώτη είδηση όσα αφορούν τη ζωή του πρώην της, Joe Alwyn, μετά το τέλος της σχέσης του με την τραγουδοποιό.

NBC's 77th Annual Golden Globe Awards - Roaming Show

«Ο 33χρονος ηθοποιός τα πάει καλά και επικεντρώνεται στη δουλειά, αναφέρει μία πηγή στο People, προσθέτοντας ότι ο Alwyn έχει ξεκινήσει να βγαίνει με μία άλλη κοπέλα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Page Six, που έχει τίτλο «Ο Joe Alwyn έχει προχωρήσει μετά την Taylor Swift, βγαίνει με κάποια και είναι χαρούμενος». Το δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες που αφορούν τη νέα σχέση του ηθοποιού.

2022 Governors Awards - Arrivals

Πηγή κεντρικής εικόνας: @taylorswift