Ποια διάσημη τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή;

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή;

Η λύπη της σταρ για τον πρόσφατο χωρισμό της βγήκε τελικά προς τα έξω, την πιο ακατάλληλη όμως στιγμή.

 

Χώρισε πρόσφατα, μετά από 7 χρόνια γάμου, μέχρι σήμερα όμως η Jennifer Lopez δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια γύρω από τη ψυχολογική της κατάσταση λόγω του διαζυγίου της με τον Marc Anthony. Αντιθέτως, έβγαινε έξω, διασκέδαζε, έδινε συνεντεύξεις, φωτογραφιζόταν γελαστή και σε γενικές γραμμές φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Το Σάββατο το βράδυ, όμως, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της για τη 15η επέτειο του Connecticut's Mohegan Sun, η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια δεν άντεξε και «λύγισε» μπροστά σε περίπου 20.000 κόσμου.

Η Lopez ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε το θεαματικό της show, όταν κάποια στιγμή γύρισε προς το κοινό και είπε: «Τώρα θα σας τραγουδήσω το τελευταίο κομμάτι που έγραψα για την αγάπη. Πολλά άλλαξαν από τότε, βέβαια».

Και τότε ξεκίνησε να τραγουδά το «Until It Beats No More», με μια ομάδα χορευτών που αναπαριστούσαν τη πορεία των ερωτικών της σχέσεων μέχρι τώρα, από τον P. Diddy και τον Ben Affleck, μέχρι τον Marc Anthony, ντυμένοι με παρόμοια ρούχα και με αρκετές ομοιότητες στην εμφάνιση.

Όταν το κομμάτι τελείωσε, η Lopez είπε στον κόσμο «Ήταν ένα μικρό ταξίδι στις αναμνήσεις», ενώ δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια της. Η τραγουδίστρια εξαφανίστηκε για λίγο στα παρασκήνια, μάλλον για να συνέλθει και να ξαναβρεί τη φόρμα της, και όταν επέστρεψε στη σκηνή ξεσήκωσε τα πλήθη συνεχίζοντας το φαντασμαγορικό show της.