Πρόταση γάμου σε μοντέλο από εφοπλιστή στη Βενεζουέλα

Πρόταση γάμου σε μοντέλο από εφοπλιστή στη Βενεζουέλα

Στην Κυριακάτικη Real Life μίλησε η Βάσω Βιλέγκας για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από εφοπλιστή στη Βενεζουέλα. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την απίστευτη ιστορία που έζησε το 24χρονο μοντέλο αρχές του χρόνου.

Η Βάσω Βιλέγκας γεννήθηκε στην Βενεζουέλα και έζησε εκεί μέχρι τα τρία της χρόνια. Από μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό και να μαθαίνει να χορεύει λάτιν σε σημείο σήμερα να έχει προτάσεις να πάει στην Ισπανία να διδάξει σε μεγάλες σχολές. Το modeling προέκυψε μετά από παροτρύνσεις πρακτορείων στο Μιλάνο που είχε πάει να κάνει ψώνια και ταξίδι αναψυχής αλλά γοήτευσε με το καλλίγραμμο σώμα της. Έχει δύο αδέρφια που υπεραγαπά και ζουν στην Ελλάδα και η μητέρα της είναι ο φύλακας άγγελός της σε αποφάσεις για τα επαγγελματικά της. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Βάσω βρέθηκε στη Βενεζουέλα για να φωτογραφηθεί για ανδρικό περιοδικό μιας και έχει κρατήσει με τις επισκέψεις της εκεί να βλέπει τον πατέρα της και την υπόλοιπη οικογένειά της καλές σχέσεις με πρακτορεία μόδας.

Στις περίπου σαράντα μέρες διαμονής της δέχτηκε -μέσω φίλου της εκεί- ενόχληση από ισχυρό άνδρα που ανήκει σε πολύ γνωστή εφοπλιστική οικογένεια να τον γνωρίσει μιας και άρεσε η φωτογράφηση που έκανε με καυτά εσώρουχα. Ένας σαραντάρης με γκρίζα μαλλιά όπως μας εξιστορεί και το μοντέλο της έκανε μια πρόταση που δε την περίμενε μετά από μια ώρα κουβέντας που είχε μόνο.

«Για δουλειά πήγα και με πρόταση γάμου κατέληξα. Αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί και δε μπορούσα να ξέρω αν μου κάνουν πλάκα. Ρώτησα πριν μιλήσω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στην Βενεζουέλα έχει πολύ μεγάλη δύναμη οικονομική κυρίως μιας και ασχολείται με εξαγωγή πετρελαίου. Μου ζήτησε να μείνω εκεί και να παντρευτούμε. Ρώτησα πως είναι δυνατόν να μου προτείνετε κάτι τέτοιο; Μου απάντησε μου αρέσει πολύ το πρόσωπό σου και για σένα θα έκανα τα πάντα. Αφού δε πήρα στα σοβαρά το ότι άκουγα, μου πρότεινε να μου δίνει με συμβόλαιο γραπτώς 15.000 ευρώ το μήνα και να μείνω μαζί του και να παντρευτούμε. Δε μπορούσα να το κάνω όμως και επέστρεψα στην χώρα που αγαπώ και έγινα γνωστή μέσα από την δουλειά μου. Το θεώρησα πληρωμένη υπηρεσία και θα ήταν ανήθικο για μένα και την οικογένειά μου» μας λέει με ειλικρίνεια η Βάσω Βιλέγκας που σήμερα είναι 25 ετών.