Θέλετε να βγείτε στο ραδιόφωνο; Παραγγείλτε μια Pizza Fan.

Θέλετε να βγείτε στο ραδιόφωνο; Παραγγείλτε μια Pizza Fan.

To Mad Radio 106,2 και η Pizza Fan σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τη δική σας ραδιοφωνική εκπομπή, χορτάτοι.

Σας αρέσει η πίτσα; Προφανώς, σε ποιον φυσιολογικό άνθρωπο δεν αρέσει. Είχατε πάντα άχτι να κάνετε ραδιόφωνο και να δείτε αν και η δική σας φωνή ακούγεται τόσο σέξι όσο όλων των υπόλοιπων ραδιοφωνικών παραγωγών στα ερτζιανά; Τώρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάστε την τύχη σας και να κερδίσετε μια ολόδική σας εκπομπή στον αέρα του Mad Radio, παρέα με φίλους σας και μερικά κομμάτια Pizza Fan. Εξηγούμαστε:

Η δημοφιλής εκπομπή των ακροατών του Mad Radio 106,2, «Κάντο Μόνος Σου» προσφέρει αυτόν τον Φεβρουάριο την δυνατότητα σε δύο τυχερούς να κάνουν τη δική τους ραδιοφωνική εκπομπή κατά τη διάρκεια όλου του μήνα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18.00-20.00, στην συχνότητα του σταθμού, μαζί με τους φίλους τους, σαν κανονικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να παραγγείλετε την αγαπημένη σας Pizza Fan και να μπείτε στο www.pizzafan.gr για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Πίτσα μαζί με την αγαπημένη σας μουσική, στον πιο αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για να σας πείσουμε;