Twitter στιγμές: Δήμητρα Ματσούκα και Φώτης Βαλλάτος

Twitter στιγμές: Δήμητρα Ματσούκα και Φώτης Βαλλάτος

Ο Φώτης Βαλλάτος ανεβάζει φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα στο Twitter.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το ζευγάρι και απ' ότι φαίνεται θέλησε να μοιραστεί τις προσωπικές του στιγμές μέσω twitter με όλο το διαδίκτυο. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του Φώτη Βαλλάτου και της Δήμητρας Ματσούκα είναι γεγονός και δημοσιεύτηκαν στο internet από τον ίδιο το δημοσιογράφο.

«Είναι το πιο υπέροχο κορίτσι του κόσμου. Με διαφορά. Ακολουθεί φωτό», έγραψε στο Twitter του και άρχισε να «ανεβάζει» τις φωτογραφίες της Δήμητρας σε διάφορες πόζες. Η πρώτη φωτογραφία με τίτλο «κόκκινη ζακέτα» δείχνει την ηθοποιό καθισμένη στο κρεβάτι με μια κόκκινη ζακέτα στα πόδια της, ενώ η επόμενη έχει σαν τίτλο «μια κατσαριδούλα» όπου και σχολιάζει την κορδέλα που φορά στα μαλλιά της η αγαπημένη του.

.Στο άλμπουμ από το κοινό τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσε να λείψει μία κοινή τους φωτογραφία, με λεζάντα «zombies last forever», αλλά και η ηθοποιός ντυμένη νύφη και με το τσιγάρο στο χέρι, φωτογραφία που φέρει την λεζάντα «πρόβα». Τέλος, υπάρχουν άλλες δύο φωτογραφίες, όπου απεικονίζονται τα γυμνά πόδια της ηθοποιού, ενώ στην τελευταία η Ματσούκα απαθανατίζεται μόνη της με τίτλο, «το κορίτσι και η έναστρη νύχτα».

Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και δεν το κρύβουν και εμείς χαιρόμαστε να τους βλέπουμε.