Μήπως το παράκανες λίγο; Η Aguilera κάνει στριπτίζ και αποκαλύπτει τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς της

Μήπως το παράκανες λίγο; Η Aguilera κάνει στριπτίζ και αποκαλύπτει τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς της

Έχει ξεφύγει ή μήπως ξέρει ακριβώς τι κάνει;

Christina Aguilera. Εκεί, λοιπόν, που είχε ψιλοχαθεί απασχόλησε και πάλι τα μέσα με αφορμή όμως όχι κάποιο νέο της CD, αλλά τα παραπανίσια της κιλά. Και αφού άκουσε τα εξ'αμάξης, αφού η ίδια τόνισε ότι νιώθει τέλεια μέσα στο χυμώδες κορμί της και αφού την συνηθίσαμε στρουμπουλούλα, έπρεπε να κάνει κάτι για να την συζητήσουμε και πάλι. Τι έκανε; Αδυνάτισε!! (άμα δεν έχεις σοβαρά προβλήματα, ανεβοκατεβαίνεις στη ζυγαριά)


H Christina, λοιπόν, έγινε άλλος άνθρωπος! Έμεινε μισή και το χει ρίξει στις sexy φωτογραφίσεις. Σειρά έχει το περιοδικό Maxim. Η Christina είπε να μας δείξει τις ικανότητές της στο στριπτίζ και τα πέταξε όλα έξω. Τσάμπα πέθανε στο γυμναστήριο και στο μαρούλι; Στο εξώφυλλο του περιοδικού ποζάρει όλο μυστήριο, φορώντας ένα μαύρο sexy σουτιέν και ένα λευκό πουκάμισο.


Φυσικά η Aguilera αναφέρθηκε και στα μυστικά της κρεβατοκάμαράς της. Όπως η ίδια τόνισε το να προσπαθείς να είσαι και να δείχνεις sexy είναι γελοίο, καθώς αυτό θα πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Το μόνο μέρος που της αρέσει να χάνει τον έλεγχο είναι στο κρεβάτι. Το μόνο που θέλει μετά από μια κουραστική μέρα είναι να βγάλει όσο περισσότερο ερωτισμό μπορεί στο σύντροφό της. Δεν είναι άλλωστε από τις γυναίκες που θα γυρίσουν κουρασμένες και θα πέσουν για ύπνο. Το σεξ είναι σημαντικό για εκείνη.


Τάδε έφη Aguilera. Ακούτε κορίτσια; Δείτε την στην παραπάνω gallery. Τοο hot δε νομίζετε;

Διαβάστε ακόμα

Η Christina Aguilera αδυνάτισε και επέστρεψε στον παλιό καλό της εαυτό (δείτε φωτός)

H Christina Aguilera αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της!

Christina Aguilera συγχαρητήρια: Η star αδυνάτισε και είναι πιο ωραία από ποτέ!