Meghan και Harry έμειναν επίσημα άστεγοι στη Μεγάλη Βρετανία: Η έξωση που επιβεβαίωσε το Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry έμειναν επίσημα άστεγοι στη Μεγάλη Βρετανία: Η έξωση που επιβεβαίωσε το Παλάτι
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τέλος το Frogmore Cottage για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle και επίσημα πια.

Και επίσημα άστεγοι στη Βρετανία οι Sussexes και όπως μετέδωσε το δίκτυο ITV News, ο Harry και η Meghan μάζεψαν όσα πράγματα είχαν αφήσει στο σπίτι που στέγασε την αγάπη τους και τους πρώτους μήνες με τον γιο τους Αrchie στη ζωή και το Frogmore δεν τους ανήκει και επίσημα πια.

Ο Κάρολος ζήτησε την έξωσή τους πριν τρεις μήνες, και το Παλάτι επιβεβαίωσε πως ο γιος του βασιλιά και η σύζυγός τους έφυγαν πια από την κατοικία αυτή.

Frogmore cottage τέλος

Η τελευταία φορά που o Ηarry έμεινε στο Frogmore ήταν τον Απρίλιο του 2023 όταν επισκέφτηκε το Λονδίνο μόνος για να δώσει το παρών στη δίκη των υποκλοπών κατά της Daily Mail ενώ στη διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα τον Μάιο στη στέψη του πατέρα του, έφυγε μερικές ώρες μετά την άφιξή του και δεν διανυκτέρευσε στη Βρετανία.

Το Frogmore παρέμενε η κύρια κατοικία των Sussexes στη Βρετανία παρά τη μετακόμιση του 2020 για την Καλιφόρνια. Ο Κάρολος πήρε τη μεγάλη απόφαση της έξωσης του γιου του μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Harry και με τις κατηγορίες που ο μικρότερος πρίγκιπας εκτόξευσε για την οικογένειά του.

Τι θέλει ο Κάρολος και τι δεν δέχεται ο Andrew

Ο Κάρολος σκοπεύσει να στείλει στο Frogmore Cottage τον αδερφό του Andrew, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί στο μικρό αυτό αγρόκτημα και να εγκαταλείψει το Royal Lodge που έχει περισσότερες από 30 κρεβατοκάμαρες. Ο Andrew ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο αλλά με τον θάνατο της Ελισάβετ κληρονόμησε κομμάτι της περιουσίας της, οπότε μπορεί πια να συντηρήσει το Royal Lodge.

Αν ο Κάρολος ελευθερώσει το Royal Lodge, το προορίζει ως σπίτι του William, της Kate και των τριών παιδιών τους. Ωστόσο ο William είναι ευτυχισμένος στο Adelaide Cottage και δεν θέλει να βάλει τον George- 9, την Charlotte – 8 και τον Louis -5 να μπουν στη διαδικασία μετακόμισης ξανά και τόσο σύντομα.

Ένα σχόλιο του πρίγκιπα William για το μέλλον έκανε τον βασιλιά Κάρολο να δακρύσει