Ένα σχόλιο του πρίγκιπα William για το μέλλον έκανε τον βασιλιά Κάρολο να δακρύσει

Ένα σχόλιο του πρίγκιπα William για το μέλλον έκανε τον βασιλιά Κάρολο να δακρύσει

Ο πρίγκιπας William έγινε 41 ετών και η σχέση με τον πατέρα του είναι καλύτερη από ποτέ.

Η βασιλική οικογένεια έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές αλλαγές και συγκινήσεις τον περασμένο χρόνο, ειδικά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο William και ο Κάρολος απέκτησαν νέους τίτλους με τον Κάρολο να στέφεται βασιλιάς και τον William να γίνεται Πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο William είναι πλέον υπεύθυνος για την επίβλεψη της τεράστιας περιουσίας του Δουκάτου της Κορνουάλης την οποία διηύθυνε ο Κάρολος για περισσότερα από 50 χρόνια.

Harry και Meghan Markle σταματούν τα podcast στο Spotify και χάνουν 20 εκατομμύρια δολάρια

Η συγκίνηση του βασιλιά Καρόλου

Εδώ και λίγα 24ωρα ένα video με τον πρίγκιπα William κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral. Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο διάδοχος του θρόνου φαίνεται να συνομιλεί με έναν αγρότη, τον Mervyn Keeling, για την ιδιωτική του περιουσία.

Ο William σκεπτόμενος το μέλλον πήρε το λόγο και είπε: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα κληρονομήσω το Δουκάτο μια μέρα και τι κάνω με αυτό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, η οικογενειακή οπτική, αλήθεια το πιστεύω».

Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο ITV οι τηλεθεατές είδαν τον βασιλιά Κάρολο να «ανοίγεται» όσο ποτέ, αποκαλύπτοντας πώς ένα σχόλιο του γιου του για το κτήμα τον έκανε να δακρύσει.

«Όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν βαθιά συγκινημένος από αυτό που είπε. Ειλικρινά, με έκανε να κλάψω. Ξαφνικά σκέφτηκα ότι μόνο που άκουσα αυτά από εκείνον αξίζουν τα τελευταία 50 χρόνια», εξομολογήθηκε ο μονάρχης.

Τα γενέθλια του William και το συγκινητικό μήνυμα του βασιλιά Καρόλου

Πριν λίγες ώρες (21/06) ο πρίγκιπας William γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του και ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος έσπευσε να του ευχηθεί δημόσια μέσω Instagram.

Ο βασιλιάς δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την πρόβα για την τελετή στέψης του, όπου τον βλέπουμε να γελά χαρούμενος στο πλευρό του William ενώ φορά την τελετουργική ρόμπα.

https://www.instagram.com/p/CtvkOxIMFN2/

«Εύχομαι στον πρίγκιπα της Ουαλίας πολύ ευτυχισμένα γενέθλια σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο μονάρχης.

Πηγή κεντρικής: apimages.com