Ο William πίσω στη δουλειά: Ποιοι στηρίζουν την Kate Middleton όσο κάνει θεραπείες για τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
Ο William πίσω στη δουλειά: Ποιοι στηρίζουν την Kate Middleton όσο κάνει θεραπείες για τον καρκίνο

Η Κate Middleton συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο και ο William επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ανακοίνωση της Kate Middleton για το πρόβλημα υγείας της και τις προληπτικές χημειοθεραπείες στις οποίες θα προχωρήσει. Τις τελευταίες εβδομάδες ο πρίγκιπας William, η Catherine και τα τρία τους παιδιά είχαν απομονωθεί στο Anmer Hall, αλλά μόλις χτες ο William επέστρεψε στα πριγκιπικά του καθήκοντα.

Επιστροφή στα καθήκοντα για τον William

Ο 41χρονος επισκέφτηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων Surplus to Supper, το οποίο στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της διατροφικής φτώχειας σε όλο το Σάρρεϊ και το Λονδίνο.

Αφού βοήθησε στην κουζίνα, ο πατέρας των τριών παιδιών βοήθησε να συσκευάσουν το φορτηγό με κιβώτια με τρόφιμα πριν ανέβει στη θέση του συνοδηγού για την παράδοση στο κέντρο Hanworth Center στο Feltham, στο δυτικό Λονδίνο.

Στα πρώτα βίντεο του William στον λογαριασμό στο Instagram που διατηρεί με την Kate, το σχόλιο των θαυμαστών του ήταν διπλό. Οι fans χάρηκαν που είδαν τον William ξανά και που ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος. Από την άλλη δεν έλειψαν κι εκείνοι που έστελναν ευχές στην Kate.

https://www.instagram.com/p/C554PguNJoL/

Η Kate Middleton έδωσε μια συμβουλή που ενδιαφέρει κάθε νέα μαμά

Καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να παίρνει χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της για τον καρκίνο, συνεχίζει να περνά πολύ χρόνο στο Anmer Hall στο Norfolk.

Η Κate νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της στο Norfolk», είπε πηγή στο OK! και τόνισε:

«Έχει αρκετούς στενούς φίλους εκεί. Οι Van Cutsems ζουν σε κοντινή απόσταση, όπως και οι Tom and Polly Coke (Cook). Η Laura Meade είναι μια φίλη που προσφέρει παρηγοριά στην πριγκίπισσα, όπως και τα κορίτσια Carter.

Την αγχωτική αυτή περίοδο, είναι σημαντικό η Kate να περιβάλλεται από ανθρώπους στους οποίους μπορεί να βασιστεί καθώς προετοιμάζεται για την επανεμφάνισή της στη βασιλική ζωή. Ευτυχώς, οι πιο στενοί της φίλοι έχουν σχηματίσει έναν ισχυρό κύκλο εμπιστοσύνης γύρω της», τόνισε άτομο από το περιβάλλον της Kate.

Το Anmer Hall ήταν έτσι κι αλλιώς το πρώτο σπίτι της Kate, όταν παντρεύτηκε με τον William κι έμεινε εκεί και τον πρώτο καιρό ως νέα μαμά, όταν μόλις είχε αποκτήσει τον πρίγκιπα George.

Ποιοι άλλοι στηρίζουν την Middleton

Οι πιστοί φίλοι της Kate, όπως είναι η Emilia Jardine-Paterson, η Sophie Snuggs, η Lady Laura Meade και η Natasha Archer θα είναι αναμφίβολα εκεί για να προσφέρουν πρακτική και συναισθηματική υποστήριξη στη Middleton, δείχνοντας ότι είναι από τις γυναίκες στη ζωή της Kate που τη βοηθούν σε όλα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Προφανώς, η Kate δεν μπορεί να μετακομίσει ουσιαστικά στο Norfolk, μιας και το Adelaide Cottage, η βασική κατοικία των Wales βρίσκεται πολύ κοντά στο Lambrook, το σχολείο των Charlotte, George και Louis. Κι εκεί όμως, William και Kate έχουν ένα δίκτυο ανθρώπων να τους στηρίζει, συμπεριλαμβανομένου του αθλητή κρίκετ Kevin Pietersen και της συζύγου του Jessica Taylor.

Η Maria Teresa, ο βράχος της Kate

Η Κέιτ έχει μια σειρά από φίλους και στο Windsor και οι σχέσεις που έχει χτίσει μέσα από τις φιλίες των παιδιών εκείνων με τα παιδιά τους.

Εννοείται πως στο πλευρό της Middleton παραμένουν και οι γονείς και τα αδέρφια της και φυσικά, ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Kate, 11 χρόνια τώρα, η νταντά των παιδιών της Maria Teresa Turrion Borrallo.

Maria Teresa Turrion Borrallo

Maria Teresa Turrion Borrallo

Η Kate φέρεται να έχει πει ότι η Μαρία αξίζει το βάρος της σε χρυσό και ότι μπορεί να της εμπιστευτεί τα παιδιά της 100% της καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της», λέει η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond.

«Ευτυχώς, από όσα γνωρίζουμε για τη Μαρία (που είναι αξιέπαινα πολύ λίγα επειδή είναι τόσο διακριτική), αρκείται στο να περνά τη ζωή της βοηθώντας τους άλλους, είναι μια θρησκευόμενη γυναίκα που, όπως λένε οι άνθρωποι στη γενέτειρά της, θα μπορούσε να ήταν καλόγρια αν δεν είχε γίνει νταντά και δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την Kate, ειδικά τώρα».