Πόσο αυστηρή μαμά είναι η Kate Middleton; Η φωτογραφία που πρέπει να δεις!

Πατούλια Κατερίνα
Πόσο αυστηρή μαμά είναι η Kate Middleton; Η φωτογραφία που πρέπει να δεις!

Τι αποκάλυψε για την Kate ως μαμά η πρόσφατη εμφάνισή της

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την έξοδο της Kate Middleton από το μαιευτήριο για τρίτη φορά και την κριτική που δέχτηκε για το πρότυπο τελειότητας που περνάει στις νέες μητέρες.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα του Cambridge έκανε μια άκρως ανθρώπινη εμφάνιση με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Charlotte, αφήνοντας στο σπίτι τον πρίγκιπα Louis.

Η 36χρονη Kate βρέθηκε με τα δύο της παιδιά στις δοκιμές αλόγων στο Norfolk και όπως φαίνεται αποφάσισε να απαρνηθεί την ατσαλάκωτη εμφάνισή της. Η Δούκισσα προτίμησε ένα απλό φόρεμα των 40 ευρώ, έπιασε τα μαλλιά της έναν ατημέλητο κότσο και παραδόθηκε σε στιγμές χαλάρωσης.


Διάβασε ακόμα: Η απίθανη ομοιότητα της πριγκίπισσας Charlotte με τον θείο της Harry



Κι αν νομίζεις πως η Middleton είναι αυστηρή ως μαμά, κάνεις λάθος. Η καψερή η Kate κυνηγούσε τον πρίγκιπα Γεώργιο που σκαρφάλωνε σε οχήματα βοήθειας ενώ την ίδια στιγμή άφηνε την πριγκίπισσα Charlotte να απολαύσει το παγωτό χωνάκι που λαχταρούσε με γεύση φράουλα. Οι τρεις τους, δοκίμασαν κι άλλα γλυκά ενώ όσοι βρέθηκαν ανάμεσά τους, απόρησαν, μιας και στην αρχή δεν είχαν καταλάβει πως πρόκειται για μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Δες στην gallery τις φωτογραφίες photocredits: mrskatecambridge