Η διαφορετική 13η επέτειος των William-Kate έχει τεράστια σημασία -Η αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο

Τζένη Ντεμιράι
Η διαφορετική 13η επέτειος των William-Kate έχει τεράστια σημασία -Η αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο

Ένα χρονικό στη σχέση τους με εικόνες από πριν και μετά τον μεγαλοπρεπή γάμο του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate, που έγινε σαν σήμερα, 29 Απριλίου, το 2011. 

Μία αδημοσίευτη φωτογραφία του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ανέβηκε στον λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram με αφορμή την επέτειο για τα 13 χρόνια γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/C6WDpq3NZmI/

Στις 29 Απριλίου 2011 εκατόν εξήντα εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον παραμυθένιο γάμο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα William με την εκλεκτή της καρδιάς του, Kate Middleton.

Το φόρεμα της νύφης, το οποίο σχεδίασε η Sarah Burton, η τιάρα Cartier αλλά και το φιλί των νεόνυμφων στο μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham ήταν από τα πράγματα που είχαν σχολιαστεί έντονα εκείνο το διάστημα.

H επιστροφή του Κάρολου παρά τις θεραπείες και το πλάνο για την κηδεία του ήρθε πάλι στο προσκήνιο

Τι κάνει φέτος ξεχωριστή την επέτειο;

Τότε, κανείς δεν φανταζόταν ότι 13 χρόνια αργότερα θα άνοιγε ξανά η πόρτα στα σκάνδαλα και ότι τα πράγματα δεν θα παρέμεναν ρόδινα για τη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας.

Το 2024 φαίνεται ότι έχει δυσκολέψει αρκετά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ιδιαίτερα την Kate Middleton και τον Βασιλιά Κάρολο, αφού και οι δύο βρίσκονται αντιμέτωποι με καρκίνο, γεγονός που δίνει ξεχωριστή σημασία στην 13η επέτειος γάμου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Αυτές οι δυσκολίες, όμως, δεν εκμηδενίζουν τις όμορφες στιγμές. Μερικές από αυτές τις τρυφερές στιγμές θυμήθηκε η Vogue Γερμανίας, που τίμησε την επέτειο του ζευγαριού αναρτώντας φωτογραφίες από διάφορες όμορφες στιγμές του ζευγαριού από το 2011 έως σήμερα.

https://www.instagram.com/p/C6U-53CLXTe/

Ποια είναι τα πράγματα που αξίζει να γνωρίζεις για τη σχέση του πρίγκιπα William με την Kate Middleton - Πώς έφτασαν στον γάμο;

William και Kate σπούδασαν στο Πανεπιστήμιο St. Andrews, από το οποίο αποφοίτησαν και οι δύο το 2005. Η Kate Middleton ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης ενώ ο William στη Γεωγραφία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, είναι γνωστό ότι ο πρίγκιπας παρακολούθησε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας στην οποία συμμετείχε η Kate, και φημολογείται ότι η παρουσία της στην πασαρέλα προκάλεσε το ενδιαφέρον του.

Όσο ήταν δευτεροετείς φοιτητές, το 2002, η Kate και ο William έγιναν συγκάτοικοι. «Μετακομίσαμε μαζί ως φίλοι, ζούσαμε και με μερικούς άλλους, και από εκεί και πέρα όλα άρχισαν», θα πει μετέπειτα ο πρίγκιπας της Ουαλίας στην επίσημη συνέντευξη του ζευγαριού για τον αρραβώνα τους.

Τελικά, η σχέση τους έγινε γνωστή το 2004. Kate και William φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι σε ένα ταξίδι τους στο ελβετικό χωριό Klosters, όπου είχαν πάει για σκι.

Αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο μαζί, στην ίδια τελετή, στις 23 Ιουνίου 2005, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2006, παραβρέθηκαν μαζί στον γάμο της κόρης της Καμίλα.

Το 2007 χώρισαν για ένα διάστημα. Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο, στη συνέντευξη για τον αρραβώνα τους η Kate αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα, λέγοντας: «Για ένα διάστημα δεν ήμουν πολύ χαρούμενη για αυτό, αλλά με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες συνειδητοποιήσει, νομίζω ότι μπορεί να σε απορροφήσει αρκετά μια σχέση όταν είσαι νεότερος και πραγματικά εκτίμησα αυτόν τον χρόνο για μένα [τους μήνες χώρια] αν και δεν το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή».

Το 2010 o πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate ενώ το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Κένυα, δίνοντάς της το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana. Με την κίνηση αυτή, δήλωσε αργότερα, ήθελε να κρατήσει κοντά του τη μητέρα του σε αυτή τη σημαντική στιγμή.

Kate Middleton

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε δημόσια έναν μήνα μετά.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες της Kate με τον William πριν από τον γάμο τους

Την άνοιξη του επόμενου έτους παντρεύτηκαν, σε μία τελετή που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2013, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο πρίγκιπας George. Το 2015 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους, η πριγκίπισσα Charlotte, ενώ τρία χρόνια αργότερα, το 2018, την οικογενειακή τους ευτυχία ολοκλήρωσε ο πρίγκιπας Louis.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες της Kate με τον William μετά τον γάμο τους

Τη νέα φωτογραφία για τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis τράβηξε η μαμά του Kate ή μήπως όχι;

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP