Η Charlotte γίνεται εννέα ετών & η Kate Middleton την τράβηξε την καθιερωμένη εορταστική φωτογραφία

Τζένη Ντεμιράι
Η Charlotte γίνεται εννέα ετών & η Kate Middleton την τράβηξε την καθιερωμένη εορταστική φωτογραφία

Με αφορμή τα γενέθλιά της, ανατρέξαμε σε αξέχαστες στιγμές της Charlotte αλλά και σε όσα στοιχεία την κάνουν μια «τέλεια πριγκίπισσα».

Εννέα ετών γίνεται σήμερα, 2 Μαΐου, η πριγκίπισσα Charlotte, κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Χρόνια πολλά Charlotte, με μία φωτογραφία από την Kate Middleton

Τιμώντας τα γενέθλια της πριγκίπισσας, ο λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της νεαρής κοπέλας, στην οποία στέκεται χαμογελαστή στον κήπο. Τα ξανθά μακριά μαλλιά της, το χαμόγελό της κλέβουν τις εντυπώσεις και προδίδουν ότι μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τον πατέρα της, William.

https://www.instagram.com/p/C6dejAktAsO/

Την ομοιότητα παρατήρησαν και αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έγραψαν στην περιγραφή διάφορα σχόλια σχετικά αυτό. Κάποιος τόνισε χαρακτηριστικά πως η Charlotte είναι η αντιγραφή του William, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά δημόσια.

Την φωτογραφία τράβηξε η Kate Middleton, όπως είχε κάνει και στα 8α γενέθλια της κόρης της, ενώ με την ανάρτηση οι γονείς της ευχαρίστησαν όλους όσους έστειλαν ευχές αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά τους.

Η πριγκίπισσα Charlotte γεννήθηκε το 2015, στις 8:34 το πρωί στο νοσοκομείο St. Mary, το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο, τρία χρόνια πριν έρθει στον κόσμο ο μικρότερος της αδερφός, Louis, και δυο χρόνια αφότου η πριγκίπισσα της Ουαλίας γέννησε τον πρίγκιπα George.

Η νεαρή πριγκίπισσα βαφτίστηκε Charlotte Elizabeth Diana στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Sandringham, όπου παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι.

Η Charlotte είναι το μεσαίο παιδί και το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας και φοιτά στο Lambrook School στο Berkshire όπως και τα αδέρφια της.

Η διαφορετική 13η επέτειος των William-Kate έχει τεράστια σημασία -Η αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο

Έξι αξέχαστες εικόνες με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Charlotte

Με αφορμή τα γενέθλιά της, ανατρέξαμε σε αξέχαστες στιγμές της αλλά και σε όσα στοιχεία την κάνουν μια «τέλεια πριγκίπισσα».

Το 2015, η πριγκίπισσα Kate και ο πρίγκιπας William έδειχναν ενθουσιασμένοι κρατώντας στην αγκαλιά τους την νεογέννητη κόρη τους, έξω από το νοσοκομείο St. Mary. Η γέννησή της τιμήθηκε στο Λονδίνο, φωτίζοντας με ροζ χρώμα διάφορα αξιοθέατα της πόλης. Στο νοσοκομείο, φυσικά, είχε βρεθεί και ο πρίγκιπας George, με σκοπό να υποδεχτεί την αδερφή του.

Britain Princess of Wales

To 2018, σε ηλικία 3 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο του θείου της, πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Η μικρή Lottie, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, ήταν αξιολάτρευτη ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα και λευκά λουλούδια στα μαλλιά.

Britain Royal Wedding

Μία από τις πιο αξέχαστες royal εικόνες με πρωταγωνίστρια τη Charlotte τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2022 κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κάστρο του Cardiff, το οποίο επισκέφτηκε η βασιλική οικογένεια κατά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Ελισάβετ Β. Εκεί, η πριγκίπισσα απαθανατίσθηκε να γελά με την καρδιά της κοιτώντας τον μεγαλύτερο αδερφό της, George, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου με την παρακάτω χαριτωμένη εικόνα.

APTOPIX Britain Platinum Jubilee

Μία ακόμα αξέχαστη στιγμή κατά την οποία η Charlotte βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο ήταν τα περσινά της γενέθλια και το πορτρέτο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Instagram. Εκεί, η Charlotte χαμογελά στον φακό, πίσω από τον οποίο βρίσκεται η μητέρα της, Kate Middleton, η οποία τράβηξε την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CrtzRAJN9Ff/

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Louis χασμουριέται κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο έχει σίγουρα γράψει ιστορία. Ο λόγος, βέβαια, δεν είναι μονάχα ο μικρός πρίγκιπας που βαρέθηκε την τελετή αλλά και η μεγαλύτερη αδερφή του που παρέμενε προσηλωμένη και σοβαρή, όπως ακριβώς οφείλει να κάνει μία αληθινή πριγκίπισσα.

APTOPIX Britain Coronation

Η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει την Charlotte γίνεται ορατή και στην παρακάτω εικόνα, στην οποία ακούει προσεκτικά όσα της λέει η μητέρα της, Kate Middleton.

Britain Wimbledon Tennis