Η Βίρνα αποκάλυψε πόσα δισεκατομμύρια είχε τελικά ο Γιάγκος Δράκος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Βίρνα αποκάλυψε πόσα δισεκατομμύρια είχε τελικά ο Γιάγκος Δράκος

Μίλα Βίρνα, πόσα ήταν;

Ένα ζευγάρι τηλεοπτικό που έμεινε στην ιστορία και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στο πέρασμα των χρόνων, ήταν η Βίρνα και ο Γιάγκος Δράκος από τη Λάμψη. Το ζευγάρι της σειράς και οι διάλογοι του Νίκου Φώσκολου θα μας «στοιχειώνουν» για πάντα. Η Giant ήταν η εταιρεία του Γιάγκου για την οποία μάλιστα ο ίδιος καυχιόταν για τα χρήματα –για την ακρίβεια δισεκατομμύρια- που έχει. Οι ατάκες της σειράς ήταν πραγματικά όλες μία και μία, ενώ και οι διάφορες σκηνές πολλές φορές αντί για ένα δράμα σου έβγαζαν γέλιο. Και όχι αυτό δεν το λες απαραίτητα κακό.

Απλά τότε ήμασταν πιο μικρά και δεν καταλαβαίναμε τι ήταν αυτό που έβλεπαν οι γιαγιάδες μας και στεναχωριόντουσαν τόσο. Το YouTube βέβαια στο οποίο μπορείς να βρεις άπειρα βίντεο, μας βοήθησε στην πορεία να καταλάβουμε, και συγγνώμη που θα σου το πούμε, αλλά αν το βλέπεις τώρα εν έτει 2020 και πάλι θα γελάς με τους επικούς διαλόγους.

Η Λάμψη κρατούσε για πολλά χρόνια συντροφιά τα απογεύματα στους παππούδες /γιαγιάδες μας και ενίοτε και στους γονείς μας και δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την επιτυχία που σημείωσε. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν η Κάτια Δανδουλάκη (aka Βίρνα Δράκου) μας αποκάλυψε πόσα ήταν τελικά αυτά τα δισεκατομμύρια του Γιάγκου. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» την περασμένη Παρασκευή, και μεταξύ άλλων απάντησε και σε ένα ερώτημα που χρόνια τώρα βασανίζει τους τηλεθεατές της «Λάμψης».

«Τα δις των δις είχε. Δε μπορούσαμε ούτε να τα μετρήσουμε. Κάθε φορά που μου λέγανε τόσα τρις, έλεγα «πως μετριέται αυτό;», είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός.

Δες το βίντεο παρακάτω που ακολουθεί.