Λάμψη : Οι σκηνές που έγιναν viral τώρα με τον κορονοϊό

Λάμψη : Οι σκηνές που έγιναν viral τώρα με τον κορονοϊό

Ο Νίκος Φώσκολος έβλεπε πολύ μπροστά

Το 1991 ο Νίκος Φώσκολος σκηνοθέτησε τη Λάμψη, μία σειρά που έμελλε να αλλάξει για πάντα τα απογεύματα των γιαγιάδων μας –κυρίως- αλλά και να στιγματίσει τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια αφού βόλτα δεν βγαίναμε προτού τελειώσει το επεισόδιο. Η συγκεκριμένη σειρά και οι χαρακτήρες της είναι πάντα διαχρονικοί, αφού με κάποιο τρόπο πάντα ταιριάζουν στην καθημερινότητα που ζούμε.

Ο Γιάγκος Δράκος και η Βίρνα είχαν πάντα τους καλύτερους διαλόγους, ενώ ακόμη και σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη γίνεται viral με τις ατάκες της. Και μπορεί ο Νίκος Φώσκολος να έφυγε από τη ζωή το 2013, το σενάριο όμως είναι επίκαιρο ακόμη και 7 χρόνια μετά. Έπειτα από 29 χρόνια στη ζωή, η Λάμψη έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού οι σκηνές της Βίρνας (aka Κάτια Δανδουλάκη) που αρρωσταίνει είναι ακριβώς αυτό που ζούμε τον τελευταίο μήνα.



Ο Νίκος Φώσκολος έβλεπε πολύ μπροστά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Δες παρακάτω τις σκηνές που έγιναν viral μετά από 29 χρόνια, τώρα που ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και στην χώρα μας.





Πηγή φωτογραφιών: NDP