Το απόλυτο εργαλείο για να εκτοξεύσεις τα social media της επιχείρησής σου

Το απόλυτο εργαλείο για να εκτοξεύσεις τα social media της επιχείρησής σου

Οι δυνατότητές του είναι πολλές και αξίζει να τις εκμεταλλευτείς.

Ο τελευταίος ενάμιση χρόνος ήταν δύσκολος για όλους μας, αλλά ήταν ακόμη πιο σκληρός για τις γυναίκες-ιδιοκτήτριες μικρών επιχειρήσεων. Κάποιες έπρεπε να κλείσουν τα καταστήματά τους για καιρό, ενώ άλλες έπρεπε να ακολουθήσουν τις συμβουλές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ενισχύσουν τις στρατηγικές ψηφιακών μέσων τους. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, η μεταβαλλόμενη οικονομία απαιτούσε από όλες μας να αναζητήσουμε πρωτοπόρες, έξυπνες λύσεις.

Η ψηφιακή αγορά κυριαρχεί

techtips5

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Adobe και την Wakefield Research, το 61% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων δηλώνουν ότι η παρουσία της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο είναι πιο σημαντική από τη φυσική τους θέση.

Επιπλέον, το 83% των ελεύθερων επαγγελματιών ανέφεραν ότι ο δημιουργικός σχεδιασμός θα οδηγήσει την επιχείρησή τους στην επιτυχία. Ατυτό όμως που τους λείπει για να το πετύχουν είναι ο χρόνος, τα εργαλεία και η γνώση για να το κάνουν.

12 λάθη που κάνεις όταν φορτίζεις το κινητό σου



Το εργαλείο που θα αναβαθμίσει τα social media της επιχείρησής σου

Το Adobe Spark, ένα από τα δημοφιλή και αγαπημένα εργαλεία για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και -γιατί όχι- να ξεχωρίσεις στην αγορά. Ανεξάρτητα από το εάν θες να αυξήσεις τους ακόλουθους σου, είτε προσπαθείς να γίνεις πιο δημιουργική, το συγκεκριμένo tool είναι η λύση που έψαχνες. Οι δυνατότητες που παρέχει είναι πραγματικά αναρίθμητες όπως η δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών και πολλά άλλα.

Δημιουργία μυστικής συνομιλίας; 5 κρυφά κόλπα του Instagram που αγνοείς

Πηγή κεντρικής: pexels.com