Δημιουργία μυστικής συνομιλίας; 5 κρυφά κόλπα του Instagram που αγνοείς

Δημιουργία μυστικής συνομιλίας; 5 κρυφά κόλπα του Instagram που αγνοείς

Μικρά τρικς που θα κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη χρήση της εφαρμογής.

Το Instagram έχει εισχωρήσει για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια και μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Καθημερινά αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στο app δημοσιεύοντας stories, posts ή απλά παρακολουθώντας την δραστηριότητα των διαδικτυακών μας φίλων.

7 apps για να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική ημέρα



5 κόλπα του Instagram που πρέπει να ξέρεις

via GIPHY

1) Στείλε εικόνες και βίντεο που «εξαφανίζονται»

Η λειτουργία που υπήρχε στο Snapchap τώρα υπάρχει και στο Instagram. Πλέον μπορείς να στείλεις εικόνες και βίντεο που εξαφανίζονται μόλις ο παραλήπτης τους τις έχει δει. Για να το κάνεις, μπες στη φωτογραφική μηχανή στο Instagram, τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, και πάτα το εικονίδιο με το βέλος στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Από εκεί, θα είσαι σε θέση να επιλέξεις ποιοι φίλοι θα λάβουν την προσωρινή φωτογραφία σου ή βίντεο. Μπορείς να στείλεις αυτά τα μηνύματα μόνο σε άτομα που σε ακολουθούν ή έχουν επιλέξει να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα από εσένα.

2) Δημιουργία μυστικής συνομιλίας

Το #VanishMode ενεργοποιείται με μια κίνηση από το κάτω μέρος της συνομιλίας. Μόλις σταλεί ένα μήνυμα, θα παραμείνει στην οθόνη μέχρι να απενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί η εφαρμογή. Φυσικά, μπορείς να κάνεις screenshot του μηνύματος προτού εξαφανιστεί. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί τόσο σε ομαδικές συνομιλίες όσο και σε προσωπικές συνομιλίες.

3) Αποθήκευσε φωτογραφίες που σου αρέσουν για να τις δεις αργότερα

Είδες ποτέ μία φωτογραφία ή βίντεο στο Instagram που ήθελες να αποθηκεύσεις για αργότερα; Απλά πάτα το μικρό εικονίδιο που μοιάζει με ετικέτα στο κάτω δεξιά μέρος της φωτογραφίας και πήγαινε στο προφίλ σου. Εκεί θα δεις όλες τις αναρτήσεις που έχεις αποθηκεύσει.

4) Απενεργοποίηση σχολίων κάτω από τα post σου

Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα σχόλια σε συγκεκριμένα σου post. Απλά επέλεξε την ανάρτηση για την οποία θέλεις να απενεργοποιήσεις τα σχόλια, πάτα τις τρεις τελείες πάνω δεξιά από την φωτογραφία ή το βίντεο και πάτησε το «Απενεργοποίηση σχολίων».

5) Φραγή σε ακατάλληλα σχόλια

Πολλοί χρήστες κάνουν απρεπή σχόλια σε δημοσιεύσεις. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στα «Comments», ενεργοποιήστε την επιλογή «Hide inappropriate comments».

15 λάθη που κάνεις και μικραίνουν τη «ζωή» του κινητού σου

Πηγή κεντρικής: unsplash.com