Βρήκαμε τη gourmet σοκολάτα που πρέπει να έχεις πάντα στο τσαντάκι σου!

Βρήκαμε τη gourmet σοκολάτα που πρέπει να έχεις πάντα στο τσαντάκι σου!

Είσαι chocoholic και θες να φροντίζεις την υγειά σου; Βρήκαμε τις no sugar σοκολάτες και τις super new επιλογές που θα κάνουν τον ουρανίσκο σου χαρούμενο!

Σοκολάτα! Την έχεις ανάγκη σε καθημερινό επίπεδο και θέλεις να βρίσκεται πάντα κοντά σου για τις περιπτώσεις… έκτακτης ανάγκης (και όχι μόνο): Στη δουλειά, στο μάθημα, στο γυμναστήριο, στο… shopping! Ακόμη κι αν δεν είσαι chocoholic, η αγαπημένη σου σοκολάτα έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο τσαντάκι και το… τσεπάκι σου!

Και όχι, δεν νιώθεις ενοχές (και δεν πρέπει να νιώθεις), διότι πολύ απλά το λένε και οι ειδικοί! Ποιο πράγμα; Ότι η σοκολάτα θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά φυσικά προϊόντα στον κόσμο καθώς σου δίνει ενέργεια, σε τονώνει και περιέχει πολλές βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες!

Απόλαυση χωρίς ενοχές; Ναι, γίνεται!

Υπάρχει βέβαια, ένας παράγοντας που ίσως σε προβληματίζει: Η ζάχαρη! Πώς μπορείς να διατηρήσεις τη σιλουέτα και την υγεία σου αν κάθε μέρα καταναλώνεις από μία -και δύο κάποιες φορές- σοκολάτες; Μπορεί να υπάρξει απόλαυση χωρίς ενοχές; Ναι, μπορεί και μάλιστα… απόλαυση gourmet, χάρη στις no sugar ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!

dfsdf

Η gourmet σοκολάτα που θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Πρόκειται για υπέροχες σοκολάτες χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, αλλά με συστατικά φυτικής προέλευσης από το φυτό stevia και µαλτιτόλη, που περιέχουν 50% λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη!

Super new επιλογές για εσένα που φροντίζεις την υγεία σου!

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα αγαπήσεις -όπως κι εμείς- τις No Sugar σοκολάτες είναι το ότι σου προσφέρουν και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Ναι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε επτά μοναδικές γεύσεις και συνδυασμούς σοκολάτας με φρούτα που ενθουσιάζουν, όπως φράουλα και πορτοκάλι!

Σου αρέσουν τα φρούτα; Τι θα έλεγες για τη Super New no sugar σοκολάτα με Super Fruits; Πρόκειται για σοκολάτα με υπέροχα cranberries και blueberries!

Ευτυχώς, μπορείς να βρεις την απίστευτη και Super New no sugar σοκολάτα με Super Fruits σε κάθε περίπτερο και supermarket. Τη θέλεις και τη χρειάζεσαι διότι γνωρίζεις καλά πόσο μπορεί να σε τονώσει έστω κι ένα μικρό κομματάκι σοκολάτας έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, ένα δύσκολο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ή πριν τη βραδινή σου έξοδο!

dsrsersre

Αν, λοιπόν, θέλεις να φροντίσεις την υγεία σου, τώρα ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να στερηθείς την αγαπημένη σου σοκολάτα. Το σύγχρονο lifestyle δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για καθημερινές απολαύσεις. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να στερηθείς τη γεύση που κάνει τον εκλεπτυσμένο ουρανίσκο σου χαρούμενο! Να είσαι σίγουρη ότι η Super New Νo Sugar SOKOLATA θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι και θα σου προσφέρει απόλαυση χωρίς ενοχές!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα no sugar SOKOLATA, μπορείτε να βρείτε στα site: www.nosugaradded.gr και www.lavdas.gr, καθώς και στην σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/nosugarsokolata/ και στο Instagram: https://www.instagram.com/nosugar_sokolata/.