Το παγωτό Magic υπερήφανος υποστηρικτής του Μίλτου Τεντόγλου

Το παγωτό Magic υπερήφανος υποστηρικτής του Μίλτου Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου που, το 2023, έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού στίβου με τρία χρυσά μετάλλια στο μήκος.

Ιδιαίτερα υπερήφανος υποστηρικτής του Έλληνα Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος, Μίλτου Τεντόγλου, δηλώνει το παγωτό Magic, που θα έχει την τιμή να τον συνοδεύει στους αγώνες του αθλητικού προγράμματός του για το 2024.

Ο Μίλτος Τεντόγλου που, το 2023, έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού στίβου με τρία χρυσά μετάλλια στο μήκος, διακρίνεται τόσο για τις κορυφαίες επιδόσεις του, όσο για τη σεμνότητα και το ήθος του. Μία ακόμα τεράστια επιτυχία ήρθε το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των αγαπημένων παγωτών, “αυτή η συνάντηση «κορυφής» των μοναδικής γεύσης και ποιότητας παγωτών Magic, με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή που μας κάνει περήφανους σε κάθε εμφάνισή του, είναι για μας μια πολύ ευτυχής και τιμητική συγκυρία. Θα είμαστε στο πλευρό του Μίλτου για κάθε μία από τις σπουδαίες προσπάθειές του, με την ελπίδα ότι θα συμβάλουμε κι εμείς στην επίτευξη των υψηλών στόχων του και την πραγματοποίηση των ονείρων του”.

Magic-logo.jpg