Τρεις συμβουλές για εσένα που θέλεις να αναβαθμίσεις τις συνήθειες ευεξίας σου

Τρεις συμβουλές για εσένα που θέλεις να αναβαθμίσεις τις συνήθειες ευεξίας σου

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τρεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το wellness retreat σου.

Όσες από εμάς έχουμε μετατρέψει την έννοια του wellness σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, γνωρίζουμε καλά πως η διατροφή μας και η σωματική μας άσκηση αποτελούν βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους βασίζεται αυτή η επιλογή. Αλήθεια όμως, εσύ έχεις σκεφτεί πώς καταφέρνεις να μένεις πιστή στην υπόσχεση ευεξίας που έχεις δώσει στον εαυτό σου; Αν άργησες να σκεφτείς την απάντηση, τότε ίσως έφτασε η ώρα για μία αναβάθμιση στις συνήθειες του υγιεινού τρόπου ζωής που επιλέγεις.

Βλέπεις, μπορεί να δηλώνεις λάτρης της ευεξίας στη ζωή σου, επειδή επενδύεις σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ωστόσο, οι καθημερινές συνήθειες που ακολουθείς προς αυτήν την κατεύθυνση κάθε εποχή, διαφέρουν και εσύ πρέπει να τις προσαρμόζεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ακούς τις ανάγκες του σώματός σου αλλά και τις… λιγούρες σου, δίνοντας θρεπτική γεύση σε κάθε σου στιγμή.

Ακόμη και εάν δεν ξέρεις πώς ακριβώς να το καταφέρεις αυτό, δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τρεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το wellness retreat σου, αλλά και να δώσεις «γεύση» σε κάθε σου στιγμή. Συνέχισε να διαβάζεις και…thank us later!

#1 Βελτίωσε τη διατροφή σου με snacks που θα δώσουν γεύση στην καθημερινότητά σου

Ένας από τους στόχους που θέτει κάθε wellness lover, είναι η φροντίδα της ευεξίας και της διατροφής της. Αλήθεια όμως, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι ακολουθούμε ένα καλό healthy lifestyle; Η αλήθεια είναι πως η απάντηση κρύβεται στις πρώτες ύλες που επιλέγουμε να τοποθετούμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας και μπορούν να κάνουν πιο απολαυστική την καθημερινότητά μας.

Και όταν μιλάμε για απολαυστική καθημερινότητα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα snacks που έχουμε ανάγκη μέσα στην ημέρα μας. Και κάπου εδώ, προκύπτει το εξής ερώτημα: Όταν ακούς snack, τι σου έρχεται στο μυαλό; Πιθανότατα, μία ιδιαίτερη γεύση που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, θα προέρχεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες αλλά και θα σε βοηθάει να κρατάς την «υπόσχεση» ευεξίας που έχεις δώσει στον εαυτό σου. Μία τέτοια γεύση λοιπόν, έχουν οι μπάρες Jannis που έρχονται να αποκτήσουν μία θέση στην τσέπη του backpack σου ή στο ντουλάπι σου.

image003.jpg

Διότι, είτε έχεις εξωτερικές υποχρεώσεις και βρίσκεσαι στον δρόμο από το πρωί, είτε είναι απόγευμα και νιώθεις μία λιγούρα, είτε απολαμβάνεις τα γαλάζια νερά σε ένα νησί του Αιγαίου, ένα είναι το σίγουρο: Η μπάρα με τους ψημένους ξηρούς καρπούς, 0% προσθήκης ζάχαρης και χωρίς λακτόζη, θα σου προσφέρει ένα διάλειμμα ευεξίας. Ακόμα όμως, κι αν έχεις ιδιαίτερη αγάπη στη μαύρη σοκολάτα και στο βύσσινο, σε συνδυασμό με αμύγδαλα, φιστίκια και φουντούκια, η Jannis είναι εδώ, με την μπάρα χωρίς λακτόζη, να δώσει ξεχωριστή και πιο γλυκιά γεύση σε κάθε στιγμή σου.

image005.jpg

Και αυτό, ακριβώς γιατί χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις που σου προσφέρει, φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, χωρίς γλυκαντικά, συντηρητικά και φοινικέλαιο, σε γεμίζουν ενέργεια όπου και να βρίσκεσαι. Το βραβείο «Healthy Diet Awards» που κέρδισαν οι μπάρες ξηρών καρπών Jannis το 2020 μάλιστα, είναι η απόδειξη πως αποτελούν ένα προϊόν, που από την επιλογή της συνταγής, των πρώτων υλών και της συσκευασίας, έχει σκοπό να σου προσφέρει την πιο φυσική πηγή ενέργειας.

#2 Κάνε την άσκηση διασκέδαση με τον κατάλληλο «σύμμαχο»

Για εσένα που η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας, είναι σημαντικό να φροντίζεις εξίσου και τη διατροφή σου, έτσι ώστε να πετύχεις τους fitness στόχους σου. Ειδικά μάλιστα, τις ημέρες εκείνες -που ανυπομονείς να αισθανθείς αυτήν την αναζωογόνηση στο σώμα σου, όμως χρειάζεσαι ένα boost- ένα θρεπτικό snack μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Σκέψου, αν έκανες ένα μικρό γεύμα πριν τη γυμναστική σου και γνώριζες πως μετά από αυτήν σε περιμένει ένα γευστικό snack, πόσο διαφορετική θα ήταν η διάθεσή σου. Αφού λοιπόν, το σκέφτηκες, έφτασε η στιγμή να το κάνεις πράξη, έχοντας πάντα στη θήκη του backpack σου μία… μπάρα που θα αποτελέσει τη φυσική πηγή ενέργειάς σου.

image007.jpg

#3 Πες «ναι» στο boost που χρειάζεσαι για το γραφείο

Θέλουμε να σκεφτείς όλες εκείνες τις στιγμές, που οι λιγούρες σου σε βρίσκουν ανάμεσα σε συνεχόμενα meetings και υπερωρίες. Κάπου εκεί, είναι που ψάχνεις να κάνεις ένα…γευστικό διάλλειμα, έτσι ώστε να ολοκληρώσεις τα tasks της ημέρας.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ μακριά για να δημιουργήσεις μία τέτοια στιγμή, παρά μόνο να σκεφτείς ένα snack που είσαι obsessed, μιας και σου προκαλεί εκείνο το αβίαστο χαμόγελο. Φυσικά και μιλάμε για τα παστέλια Jannis, που εδώ και δεκαετίες εξελίσσονται μαζί σου. Διότι πέρα από τα classic παστέλια με την… παστελείωτη γεύση που γνωρίζεις καλά, ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και έρχονται με ιδιαίτερες και νέες γεύσεις για να αποτελέσουν βασικό μέρος του healthy lifestyle σου.

image009.jpg

Πώς το κάνουν αυτό; Με τη μπάρα με σουσάμι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και το παστέλι με μέλι, χαρούπι και τζίντζερ που σου δίνουν το boost που χρειάζεσαι. Ένα boost μάλιστα, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά, καθώς παρασκευάζεται στις πρωτοποριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Jannis από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Και κάπως έτσι, έχει σκοπό να συνεχίσει να σου δίνει την πιο φυσική πηγή ενέργειας.

image011.jpg

Είναι σίγουρο, πως αν η ευεξία σου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, θέλεις συνεχώς να αναβαθμίζεις της καθημερινές σου συνήθειες για να έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι κάθε στιγμή. Αν, λοιπόν, θέλεις να απολαμβάνεις μία καθημερινότητα με τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις και χωρίς ενοχές, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προσθέσεις στη λίστα με τα ψώνια σου τις μπάρες και τα παστέλια της εταιρείας Jannis.