Τα πιο νόστιμα brownies με μπανάνα και Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ για εσένα που νηστεύεις

Τα πιο νόστιμα brownies με μπανάνα και Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ για εσένα που νηστεύεις

Για να μπορείς να απολαμβάνεις τα brownies περισσότερες ημέρες, διατήρησε και φύλαξε τα, καλυμμένα σε κάποιο δροσερό σημείο της κουζίνας σου για τρεις ημέρες ή στο ψυγείο για έξι μέρες.

 

NT_GIWTHS_Brownies_@Queen.gr-(revised)_html_504173f5.jpg

Κι όμως, έχει φτάσει αυτή η περίοδος του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, όλες εμείς που νηστεύουμε, ψάχνουμε τις κατάλληλες συνταγές, έτσι ώστε να οργανώσουμε τα dailymenus της Μεγάλης Εβδομάδας. Τι θα έλεγες φέτος, να βάλεις στη λίστα, το αγαπημένο σου γλυκό, που δεν μπορείς να αποχωριστείς ούτε τις ημέρες του Πάσχα;

Και τώρα θα μου πεις καλά όλα αυτά, όμως βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας και τα γλυκά δεν είναι στους «πρωταγωνιστές» αυτής. Γράψε λάθος girl, διότι αν δεν μπορείς να ζήσεις ούτε λίγες ημέρες χωρίς γλυκό, εμείς σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και γι’ αυτό σου έχουμε τη λύση! Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν, μιας και εδώ, θα ανακαλύψεις την πιο νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή για brownies με μπανάνα και Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ.

Εάν ήδη, σκέφτεσαι ολόκληρο το σπίτι να μοσχοβολάει, τότε ετοιμάσου να ακολουθήσεις τα γνώριμα «βήματα» για τα πιο ζουμερά brownies -με κάποιες έξτρα προσθήκες φυσικά- και ποιος ξέρει, μπορεί αυτά να σου αρέσουν περισσότερο!

Μάθε ό,τι χρειάζεσαι για το πιο νόστιμο σνακ

Ουσιαστικά, για να πετύχεις αυτήν τη vegan συνταγή, χρειάζεσαι μόνο την καλή σου διάθεση και κάποια υλικά, που σίγουρα έχεις στην κουζίνα του σπιτιού σου, όπως είναι για παράδειγμα η Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ. Οπότε δεν θα χρειαστεί να κουραστείς, ούτε καν να αγοράσεις κάτι επιπλέον και έτσι, μέσα σε λίγη ώρα, θα έχεις φτιάξει ένα πεντανόστιμο και απολαυστικό μείγμα, το οποίο θα σου προσφέρει 10 μερίδες brownies για εσένα και τις φίλες σου. Είσαι έτοιμη;

Δοκίμασε λοιπόν να φτιάξεις πανεύκολα και σε πολύ λίγο χρόνο τα πιο λαχταριστά brownies με μπανάνα και Φαρίνα Βρώμης και μας ευχαριστείς αργότερα!

Όλα τα υλικά που χρειαζόμαστε:

  • 15 γρ. κορν φλάουρ

  • 40 γρ. νερό

  • 150 γρ. Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ

  • 150 γρ. κακάο

  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

  • ½ κ.γ. μαγειρική σόδα

  • ¼ κ.γ. αλάτι

  • 3 ώριμες μπανάνες

  • 70 ml ηλιέλαιο ή ελαφρύ ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας

  • 90 γρ. σιρόπι αγαύης

  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

NT_GIWTHS_Brownies_@Queen.gr-(revised)_html_2d9fb013.jpg

Η συνταγή είναι στ’ αλήθεια πανεύκολη. Αρχικά, σε ένα μπολάκι ή ποτηράκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και τα αφήνουμε στην άκρη. Έπειτα προσθέτουμε σε ένα επιπλέον σκεύος τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το κακάο, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύουμε. Ύστερα, πολτοποιούμε πολύ καλά τις μπανάνες στο μίξερ και τις ρίχνουμε σε άλλο μεγαλύτερο μπολ, στο οποίο προσθέτουμε το λάδι της επιλογής μας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας, το μείγμα κορν φλάουρ που προηγουμένως αφήσαμε στην άκρη και ανακατεύουμε με ειδικό σύρμα. Αμέσως μετά, προσθέτουμε το μείγμα με τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ στα υγρά υλικά και ανακατεύουμε απαλά με τη μαρίζ ή με μια κουτάλα ίσα-ίσα μέχρι να ενωθούν σε ενιαίο και συμπαγές μείγμα.

Μετά από αυτά, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, στο οποίο έχουμε τοποθετήσει ήδη τη λαδόκολλα, ισιώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 27 με 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν, τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψάκι για 1 ώρα. Τέλος, τα μεταφέρουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας σε ξύλο κοπής, τα αφήνουμε εκεί να κρυώσουν για άλλη μία ώρα και κόβουμε σε κομμάτια. Έτσι, τα πιο γλυκά και απολαυστικά brownies είναι πανέτοιμα να κάνουν τη διατροφή σου, ακόμα πιο γευστική τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

NT_GIWTHS_Brownies_@Queen.gr-(revised)_html_m339b4ef4.png

Must-known tip:

#1 Για να μπορείς να απολαμβάνεις τα brownies περισσότερες ημέρες, διατήρησε και φύλαξε τα, καλυμμένα σε κάποιο δροσερό σημείο της κουζίνας σου για τρεις ημέρες ή στο ψυγείο για έξι μέρες.

NT_GIWTHS_Brownies_@Queen.gr-(revised)_html_m3d0027d4.jpg

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι εμείς που νηστεύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν έχουμε πολλές επιλογές για τα γεύματα μας αλλά όπως είδες, δεν έχουν δίκιο! Με λίγη έξτρα έμπνευση και φυσικά τα κατάλληλα υλικά, όπως η Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, θα δημιουργήσεις τα πιο νόστιμα snacks, τα οποία σίγουρα θα συνεχίσεις να φτιάχνεις και μετά το πέρας της νηστείας.

Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές στο www.sintages-jotis.gr