New season, new goals: Μήπως να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;

Μαρία Λουϊζα Βούρου
New season, new goals: Μήπως να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;

Ο Σεπτέμβρης για μένα είναι η δική μου «Πρωτοχρονιά» για αλλαγές και νέα επιτεύγματα. 

Ήρθε ο Σεπτέμβριος που νομίζω δεν τον περιμέναμε και με πολύ ανυπομονησία μιας και προμηνύει το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή μιας άλλης εποχής που πλέον είναι λίγο αμφιλεγόμενη λόγω των κρουσμάτων και του τι μας περιμένει!

Όμως θα ήθελα να προσπαθήσουμε να δούμε αυτόν τον μήνα με αισιόδοξια και να βάλουμε μικρούς στόχους που θα κάνουν καλό στην υγεία μας , στη ζωή μας και κυρίως εμάς καλύτερους ανθρώπους απέναντι στην κοινωνία.

Σε μια κοινωνία που αυτήν τη στιγμή δυσκολεύεται αρκετά .

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τους δικούς μου μικρούς στόχους που αποφάσισα να βάλω. Δεν ξέρω αν θα τους κρατήσω , δεν ξέρω αν θα τους πραγματοποιήσω , το μόνο που ξέρω είναι πως θα προσπαθήσω !

Ελπίζω να σας δώσω έμπνευση και κίνητρο να κάνετε το ίδιο!

  • Να προσέχω την υγεία μου. Κάνω τακτικά εξετάσεις και φυσικά τεστ για τον COVID για να προστατεύσω τους δικούς μου ανθρώπους και τον εαυτό μου
  • Αποτοξίνωση από το κρέας. Με τόσα που ακούγονται για τα κρέατα και τα κοτόπουλα νομίζω πως αν δεν έχεις δικό σου άνθρωπο σε χωριό να σου στέλνει δεν είσαι σίγουρος για το τι τρως. Όποτε αποφάσισα να το κόψω ή έστω να τρώω ελάχιστα .
maria louiza stoxoi 3
  • Να αφιερώνω ποιοτικό χρόνο στο παιδί μου . Να προσπαθήσω να του κάνω δημιουργικά παιχνίδια όσο και αν δεν ξέρω τίποτα και νιώθω «λίγη» πολλές φορές για να ανταπεξέλθω.
maria louiza stoxoi 4
  • Να ξεκινήσω να παραγγέλνω τον καφέ μου χρησιμοποιώντας οικολογικό ανοξείδωτο μπουκαλάκι. Πολλές φορές από βιασύνη παραγγέλνουμε τον καφέ μας σε πλαστικό. Κακώς. Υπάρχουν τόσα οικολογικά μπουκαλάκια που μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας και να ζητάμε να μας βάζουν εκεί τον καφέ μας! Προστασία και συνείδηση απέναντι στο περιβάλλον !
  • Να προσπαθήσω να έχω πιο συμμαζεμένο το σπίτι μου χιχι . Η αλήθεια είναι πως με τις δουλειές και το μικρό δεν είναι εύκολο αλλά ό,τι μπορούμε κάνουμε!
  • Να μειώσω το άγχος και το στρες. Να κοιμάμαι καλύτερα τα βραδιά μιας και από το άγχος δεν κοιμάμαι καλά. Βάλε και τα ξυπνήματα του Ιάσονα δε θέλει και πολύ!

Για αρχή βάζω αυτούς τους στόχους ! Δεν είναι πάντα εύκολο να τα καταφέρουμε. Αλλά από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή.

Βάλε τους δικούς σου στόχους . Προσπάθησε για το καλύτερο. Προσπάθησε για σένα. Προσπάθησε για την κοινωνία .

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza Vourou