Kendall Jenner: Τα boho chic looks της στο φεστιβάλ Coachella!

Kendall Jenner: Τα boho chic looks της στο φεστιβάλ Coachella!

Πώς η μελαχρινή καλλονή κατάφερε να γίνει η βασίλισσα του bohemian στυλ!

Ενώ πέρσι η Vanessa Hudgens "στέφθηκε" βασίλισσα του Coachella με τα υπέροχα ανέμελα boho σύνολά της, φέτος η Kendall Jenner αποφάσισε να κλέψει την παράσταση. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του γνωστού μουσικού φεστιβάλ, το γνωστό μοντέλο φόρεσε looks που κόστισαν περίπου 4000 ευρώ(!), με τα αξεσουάρ της να γίνονται το αντικείμενο του πόθου πολλών fashionistas.

Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες από τα outfits του it-girl!

Day 1

spl996236 014 91108

Για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, η Kendall φόρεσε ένα ριγέ μπικίνι τοπ, suede γιλέκο Derek Lam 10 Crosby, ψηλόμεση boyfriend denim βερμούδα, δερμάτινα ankle boots από πύθωνα Saint Laurent. Ολοκλήρωσε το look της με statement κολιέ και βραχιόλια Dylanex, δίνοντας μια glam πινελιά στο boho στυλ της.

Day 2

spl997389 031 52395

Τη δεύτερη μέρα του Coachella το μοντέλο διάλεξε ένα λευκό crop top Jen's Pirate Booty, το οποίο συνδύασε με μια μαύρη αέρινη παντελόνα με σέξι σκίσιμο Sass & Bide και τα ίδια Saint Laurent μποτάκια που φόρεσε και την πρώτη μέρα. Τα χρυσά κοσμήματά της, η cowboy ζώνη της και το εντυπωσιακό χρυσό headpiece της ήταν οι λεπτομέρειες που απογείωσαν το outfit της, κάνοντάς την την πιο καλοντυμένη star του φεστιβάλ.

Διαβάστε ακόμα

MTV Movie Awards: Jennifer Lopez & Scarlett Johansson έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Αυτό το κορίτσι έχει στυλ: Η Dakota Johnson μας αποδεικνύει ότι ξέρει από μόδα

fashiondiaries247.blogspot.com