Back to school: Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το φθινοπωρινό outfit των ονείρων μας

Back to school: Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το φθινοπωρινό outfit των ονείρων μας

Για μια ακόμη φορά σε ρόλο μοντέλου, με το ωραιότερο look της σεζόν!

Η Βίκυ Καγιά έχει ένα τρόπο να κάνει κάθε outfit να μοιάζει μοναδικό. Με τη νέα σεζόν να ξεκινά, η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, τόσο για τη σχολή της, "Fashion Workshop by Vicky Kaya", όσο και για τη νέα της εκπομπή στο Star, με τίτλο "Shopping Star".

Πέραν όμως όλων αυτών, η ίδια είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και περιζήτητα μοντέλα του χώρου και το τελευταίο της project είναι ένα ακόμη μεγάλο cover story. Η λαμπερή Βίκυ μας έδωσε μια μικρή γεύση από τη νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό "Γυναίκα" κι εμείς ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά ένα από τα outfits της.

Τι φόρεσε;

14248123 773696052771243 235167509 o

Δερμάτινο παντελόνι, τζάκετ κολεγιακό στυλ Louis Vuitton και δερμάτινα αρβυλάκια επέλεξε για εκείνη ο γνωστός στυλίστας, Μιχάλης Πάντος, ενώ όσον αφορά το μακιγιάζ της, ο Μάνος Βυνιχάκης διάλεξε σκουρόχρωμο κραγιόν και το χτένισμά της, που επιμελήθηκε ο Βασίλης Στρατηγός, ήταν sleek ίσιο (ένα hairlook που είδαμε και στο catwalk του οίκου Elie Saab).

How-to: Τόσο το δερμάτινο παντελόνι, όσο και τα varsity, αλλά και τα bomber jackets, είναι hot trends για τη νέα σεζόν. Επένδυσε σε ένα τέτοιο πανωφόρι, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, τόσο τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, όσο και όλο το χειμώνα και συνδύασέ το με skinny παντελόνια για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας.

Δες περισσότερες backstage φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!