Wow! Αυτό το φθινοπωρινό outfit της Μαίρης Συνατσάκη σίγουρα θα το λατρέψεις

Wow! Αυτό το φθινοπωρινό outfit της Μαίρης Συνατσάκη σίγουρα θα το λατρέψεις

Η παρουσιάστρια σου δείχνει το τέλειο σύνολο για θηλυκές, καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο

Είναι μια από τις πιο stylish παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, αφού ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη για το... "Ξαναδέστε τους!".

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που έχει επιστρέψει εδώ και αρκετό καιρό στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές και που σιγά σιγά αφήνει στην άκρη τα ανέμελα καλοκαιρινά της outfits, για να τα αντικαταστήσει με εντυπωσιακά φθινοπωρινά looks.

Δες ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Epsilon;

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το ωραιότερο sexy chic σύνολο που είδαμε τελευταία και μας έδωσε την τέλεια ιδέα για κομψά looks για το γραφείο!

Τι φόρεσε η Μαίρη;

14369093 108101349652054 1175448549 n

Η παρουσιάστρια επέλεξε δερμάτινη pencil φούστα BSB και τη συνδύασε με λευκό τοπ με άνοιγμα στην πλάτη, μπλε ψηλοτάκουνα πέδιλα Nak και κατακόκκινο κραγιόν.

"A little bit of red, goes a long way", μας λέει η Μαίρη και έχει απόλυτο δίκιο. Μια pencil φούστα είναι το απόλυτο κομμάτι για ένα κομψό office look, όμως, όταν συνδυαστεί με κόκκινο κραγιόν, γίνεται σέξι, χωρίς καθόλου κόπο. Τόλμησέ το!