Η Elizabeth Olsen φόρεσε το κομμάτι που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν φέτος το χειμώνα

Η Elizabeth Olsen φόρεσε το κομμάτι που όλες οι γυναίκες θα λατρέψουν φέτος το χειμώνα

Το item που θα δώσει νέα πνοή στα looks που επιλέγεις καθημερινά για το γραφείο

Ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει φθινόπωρο και αυτή η εποχή, λίγο πριν κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικά μας ρούχα, είναι η ιδανική για τις πρώτες αγορές της νέας σεζόν.

Μπορεί οι μεγάλοι οίκοι μόδας να έχουν προτείνει εδώ και αρκετό καιρό τις τάσεις που θα υιοθετήσουμε φέτος, όμως οι εμφανίσεις των celebrities μας δίνουν διαρκώς ευκαιρίες για εντοπισμό νέων trends, αλλά και για αγορές διάφορων key items που θα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διάβασε ακόμα:

10+1 τρόποι για να φορέσεις με στυλ τα πλεκτά σου πουλόβερ το χειμώνα

Η Elizabeth Olsen είναι η σταρ που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα κι αυτό γιατί σε εμφάνισή της σε πρόσφατη εκδήλωση κατάφερε να ενσωματώσει θηλυκό και ανδρόγυνο στυλ σε ένα outfit.

Τι φόρεσε;

GettyImages 614927280

Η όμορφη ηθοποιός (και μικρότερη αδελφή των Mary-Kate και Ashley) συνδύασε το μαύρο cigarette παντελόνι της με ένα κεραμιδί τοπ σε χαλαρή γραμμή και βικτωριανό ύφος.

Γιατί μας άρεσε τόσο πολύ το look της; Μια τέτοια μπλούζα είναι το κομμάτι-κλειδί για chic φθινοπωρινά και χειμερινά outfits. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το κλασικό παντελόνι γραφείου, την pencil φούστα σου, ή ακόμη και το τζιν σου και να πετύχεις εύκολα ένα office-appropriate σύνολο.

Βρες παρόμοιo top παρακάτω:

claudia dark blue blouse

Μπλούζα, Fashionroom, 33€