H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εva Mendes μετά από 6 μήνες έγινε για fashionable σκοπό

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εva Mendes μετά από 6 μήνες έγινε για fashionable σκοπό

Και ως συνήθως δεν είχε στο πλευρό της τον Ryan Gosling.

GettyImages 654275028
GettyImages 654240464
GettyImages 654240472
GettyImages 654240490
GettyImages 654240140

Έξι μήνες είχαμε να την δούμε την Eva Mendes και «τη συναντήσαμε ξανά μια Κυριακή» που λένε και οι αδερφοί Κατσιμίχα στο τραγούδι τους «Φάνης». Η σύντροφος του Ryan Gosling και μητέρα των δύο παιδιών του, Amada (11 μηνών) και Esmeralda (2 χρονών), παρευρέθηκε στο opening του καταστήματος ρούχων «Νew York & Company» στο Miami για την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας συλλογής ρούχων που υπογράφει.

Η star φόρεσε ένα maxi gown με αρχαιοελληνικό κόψιμο και τον ένα ώμο έξω, σε aqua-marine απόχρωση σε σχέδιο της ίδιας και το διακόσμησε με μία πολύχρωμη, ethnic ζώνη.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Place Beyond The Pines» αναφέρθηκε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, στην προσπάθεια της να ξαναβρεί την φόρμα της καθώς έγινε μητέρα για δεύτερη φορά πριν από έναν χρόνο: «είναι πιο δύσκολο να επανέλθει το σώμα μου απ’ ότι μετά την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Αποφεύγω να έχω junk food μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να είμαι και καλό παράδειγμα για όλους όσο αφορά την υγιεινή διατροφή. Τέρμα πια τα donuts για εμένα». Μίλησε επίσης και για την χαρά της για τα εγκαίνια αυτού του νέου καταστήματος που φιλοξενεί την collection της, στο Miami.

«Γεννήθηκα σε αυτή την πόλη και πάντα θα έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου, για αυτό τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του καταστήματος, ολόκληρη η συλλογή κινείται σε φωτεινούς τόνους, summerish & botanical prints και άνετες γραμμές που δημιουργούν ρούχα για casual, all day εμφανίσεις.

Μία θερμή παράκληση μόνο Eva, την επόμενη φορά πάρε και τον Ryan μαζί σου... έτσι για τις φωτογραφίες!