Kim Kardashian: Ένα βήμα πριν την έκρηξη

Kim Kardashian:  Ένα βήμα πριν την έκρηξη

Μία δημιουργία πολλά νούμερα μικρότερη.

Όταν η συμπαθέστατη reality star πήγαινε στα Debenhams του Λονδίνου προκειμένου να λανσάρει το καινούριο της άρωμα, κανείς δεν περίμενε πως θα εμφανιζόταν με ένα ρούχο βγαλμένο από την παιδική της γκαρνταρόμπα, πολλά νούμερα μικρότερο από το πραγματικό της μέγεθος.

Η ζουμπουρλού Kim, που είναι γνωστή για τα πλούσια προσόντα της και τα ζουμερά της οπίσθια, όχι μόνο δε ντρέπεται για την πληθωρική της σιλουέτα αλλά φροντίζει να την επιδεικνύει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Λανσάροντας μία από τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές δημιουργίες της Frida Giannini για τον οίκο Gucci, η δεσποινίδα Kardashian καταφέρνει να εντυπωσιάσει, αλλά για τους λάθος λόγους. Παρά το υπέροχο colour blocking φόρεμα υψηλής ραπτικής και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που πολύ μας αρέσουν, η diva Kim κοντεύει να λιποθυμήσει από ασφυξία, ενώ το ρούχο της είναι ένα βήμα πριν σκιστεί.

Για να μη βρεθείτε και εσείς στη δυσάρεστη αυτή θέση, δοκιμάζετε πάντα ένα ρούχο πριν το αγοράσετε και φροντίστε να σας χωράει. Μην ξεχνάτε πως όσο καλλίγραμμο σώμα και να έχετε, τα ασφυκτικά κολάν και τα κοντά μπουστάκια είναι μόνο για το γυμναστήριο!