Η κόρη της Victoria Beckham εντυπωσίασε φορώντας δημιουργία της μαμάς της

Η κόρη της Victoria Beckham εντυπωσίασε φορώντας δημιουργία της μαμάς της

Η Harper Beckham εξελίσσεται σε μια μικρή fashionista.

Για ακόμη μια χρονιά η Victoria Beckham παρουσίασε τη συλλογή της Spring/Summer 2021 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Αυτή τη φορά, βέβαια, η collection παρουσιάστηκε σε digital μορφή, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες που έχουν οριστεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Και ενώ όλα ήταν διαφορετικά, ένα πράγμα παρέμεινε ίδιο: η στήριξη από την οικογένειά της.

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham -εκτός από τον Brooklyn και τη σύντροφό του- ήταν δίπλα στη Victoria για να τη στηρίξουν και, φυσικά, έβγαλαν όλοι μαζί μια οικογενειακή, αναμνηστική φωτογραφία. Και ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν πολύ κομψά ντυμένα, η μικρή Harper κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να εντυπωσιάσει περισσότερο από όλους.

Οι άντρες της οικογένειας μαζί με τη Victoria επέλεξαν να κινηθούν σε ασπρόμαυρες και μπλε αποχρώσεις, ενώ η 9χρονη Harper διάλεξε για την περίσταση ένα μοβ printed maxi φόρεμα, που ανήκει στη συλλογή της μαμάς της, το οποίο συνδύασε με πανομοιότυπη μάσκα προστασίας.

«Αυτό είναι το φόρεμα και η μάσκα που δημιούργησε η σχεδιαστική μου ομάδα αποκλειστικά για την κόρη μου. Και κοιτάξτε, έκαναν και ίδια μάσκα», ανέφερε η Victoria Beckham σε Insta Story που δημοσίευσε. Και, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στην παρακάτω gallery, η κόρη της σχεδιάστριας μόδας εξελίσσεται σιγά σιγά σε μια μικρή fashionista, που έχει κληρονομήσει τη γοητεία και τη στυλιστική ματιά της μαμάς της. Και μπορεί με άνεση να φοράει- με τον δικό της χαριτωμένο & stylish τρόπο- ρούχα που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλους.

Διάβασε ακόμα: Print on print: 5 tips για να δημιουργείς chic looks με διαφορετικά μοτίβα