Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το one shoulder trend για αυτήν τη μεταβατική εποχή

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το one shoulder trend για αυτήν τη μεταβατική εποχή

Βρήκαμε την τάση που έχουν αγαπήσει όλες οι εγχώριες stars.

Το one shoulder trend ήρθε ξεκάθαρα για να μείνει το 2021. Ήταν μία από τις κυρίαρχες τάσεις της περσινής σεζόν με έντονη παρουσία στις πασαρέλες αλλά και τις street style εμφανίσεις. Για την ώρα, όλα δείχνουν ότι θα εξακολουθήσει να μονοπωλεί και φέτος το ενδιαφέρον.

H ασύμμετρη μπλούζα με τον ένα ώμο σε οποιαδήποτε εκδοχή της (μακρυμάνικη ή κοντομάνικη) είναι ένα εύχρηστο, στυλάτο item που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Στη συνέχεια έχουμε τα φορέματα με έναν ώμο που είναι θηλυκά, μοντέρνα και αρκετά εντυπωσιακά.

Οι εγχώριες stars φροντίζουν πάντα να ακολουθούν τις τάσεις και ντύνονται σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Δεν είναι τυχαίο πως αρκετές celebs αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ. Καθεμία διαθέτει το δικό της χαρακτήρα και κάνει ιδιαίτερες ενδυματολογικές επιλογές σύμφωνα πάντα με το γούστο, το σωματότυπο και τη διάθεσή της.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα διακρίνουμε πως έχουν αγαπήσει το one shoulder trend με αποτέλεσμα να το επιλέγουν ολοένα και πιο συχνά στα καθημερινά looks τους. Μια ματιά στα προφίλ που διατηρούν οι δημοφιλείς παρουσιάστριες στο Instagram ήταν αρκετή για να πειστούμε πως αυτή η τάση θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα αυτή τη σεζόν.

Δες επίσης: Μάθε τώρα ποιες είναι οι 10 δημοφιλέστερες τσάντες στον κόσμο

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις Ελληνίδες celebrities που υιοθέτησαν με απόλυτη επιτυχία το συγκεκριμένο trend.

https://www.instagram.com/p/CIGCmsmhLjA

Πηγή κεντρικής: @imaleskou