Τα 5 αγαπημένα fashion brands της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ορίζουν την κομψότητα

Sabine Camhi
Τα 5 αγαπημένα fashion brands της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ορίζουν την κομψότητα

H πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν το απόλυτο style icon!

Η εμμονή με τα ρούχα της πριγκίπισσας:

Σου έχουμε πει ήδη ποια είναι τα αγαπημένα fashion brands της Kate Middleton, καθώς και τα go-to shops της Meghan Markle, οπότε σκεφτήκαμε πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε έναν οδηγό για τους αγαπημένους σχεδιαστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Βρήκαμε 5 αγαπημένα οικονομικά brands που επιλέγει συχνά η Kate Middleton

Άλλωστε, ακόμα και σήμερα, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι το απόλυτο fashion icon που «τίναξε στον αέρα» την αυστηρή βασιλική γκαρνταρόμπα. Δεν δίστασε να αποκαλύψει τους ώμους της, να επιλέξει ανδρόγυνα looks και αρνήθηκε να φορέσει γάντια σε μια εμφάνισή της για να είναι πιο κοντά στους ανθρώπους. Χρησιμοποιούσε την μόδα ως εργαλείο για να στείλει μηνύματα.

Οι εμφανίσεις της άφησαν εποχή:

Η αιώνια «πριγκίπισσα του λαού» συνεχίζει να επηρεάζει όχι μόνο τη γενιά της, αλλά και αυτές που ακολούθησαν. Το εμβληματικό στυλ της πριγκίπισσας ενέπνευσε μάλιστα και τους μελλοντικούς Royals. Ένα πανέμορφο κόκκινο φόρεμα που έβαλε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όταν βγήκε από το νοσοκομείο μετά την τρίτη γέννα αποτέλεσε φόρο τιμής στην αείμνηστη πριγκίπισσα, και το μπλε δαχτυλίδι που φόρεσε η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της, ήταν της Νταϊάνα.



Η ιστορία πίσω από το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της Diana που φόρεσε η Meghan είναι αρκετά θλιβερή

Φυσικά, θα αναφέρουμε το The Crown, που έφερε την αισθητική της πίσω στο προσκήνιο. Το στυλ της αποτελεί πηγή έμπνευση για πολλούς τωρινούς σχεδιαστές. Για παράδειγμα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της αμερικανικής φίρμας Off-White, ο Virgil Abloh, τιμά την καθιερωμένη Πριγκίπισσα της Ουαλίας με τη συλλογή «Φυσική Γυναίκα».

Από την Catherine Walker έως το Levi's, μάθε στην gallery παρακάτω ποια είναι τα αγαπημένα fashion brands της Lady Di.