Βρήκαμε 5 αγαπημένα οικονομικά brands που επιλέγει συχνά η Kate Middleton

Βρήκαμε 5 αγαπημένα οικονομικά brands που επιλέγει συχνά η Kate Middleton

Τώρα ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.

Αν υπάρχει ένα και μόνο άτομο από το παλάτι της Βρετανίας που φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές του επιλογές, αυτό είναι αναμφίβολα η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως ακόμη και μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορούν να ντυθούν casual χωρίς να χάσουν την αίγλη τους.

Την ίδια ώρα, έχει πραγματοποιήσει μερικές αξέχαστες εμφανίσεις με δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών και οίκων ανάμεσά τους οι: Alexander McQueen, Emilia Wickstead, Manu Atelier, Max Mara, Erdem κ.ά. Φημίζεται για την ανακύκλωση ρούχων αφού ανά καιρούς φορά μερικά από τα αγαπημένα της items ξανά και ξανά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kate γνωρίζει καλά το παιχνίδι της μόδας αφού φροντίζει να ντύνεται πάντα ανάλογα με την κάθε περίσταση και να αποπνέει κομψότητα.

Το βασιλικό της στυλ αντιγράφουν πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ όλες εμπνεόμαστε από τα υπέροχα looks που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της δίπλα στον Πρίγκιπα William. Είναι αυτονόητο πως η Δούκισσα έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει οποιαδήποτε δημιουργία της αρέσει από τους διάσημους οίκους. Ωστόσο εκείνη φροντίζει να ενσωματώνει πολλά οικονομικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της από γνωστά fast fashion brands (Asos, Topshop κ.ά) τα οποία αργότερα συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Kate Middleton παραδίδει μαθήματα στυλ ενώ αποδεικνύει ότι η φινέτσα δεν χρειάζεται απαραίτητα «γερό πορτοφόλι».

Δες επίσης: Δέκα σχεδιαστές που επέλεξαν εκκεντρικά θέματα στις επιδείξεις μόδας τους

Στο παρακάτω βίντεο που μοιράστηκαν οι Royals βλέπουμε την Kate Middleton με πράσινο σακάκι Zara.

https://www.instagram.com/p/CMhbmwolU1J

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Δούκισσας με τα συγκεκριμένα brands.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com