Total white: Η Ελεονώρα Μελέτη με το hero trend του χειμώνα- Πώς θα το φορέσεις (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Total white: Η Ελεονώρα Μελέτη με το hero trend του χειμώνα- Πώς θα το φορέσεις (photos)

Η παρουσιάστρια του «Μega Καλημέρα» υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και μας έδωσε έμπνευση για τις μελλοντικές μας εμφανίσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη μας καλημερίζει καθημερινά φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή «Mega Kαλημέρα». H παρουσιάστρια και η ομάδα της (Kώστας Τσουρός, Θανάσης Πάτρας και Φλορίντα Πετρουτσέλι) μας κρατούν συντροφιά για δύο ολόκληρες ώρες και μας ενημερώνουν για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Η παρουσιάστρια είναι άκρως ανανεωμένη με τις ενδυματολογικές της επιλογές να αποτελούν πρόταση για τα καθημερινά μας looks Η Ελεονώρα Μελέτη έχει υιοθετήσει επιτυχώς πολλά από τα μεγάλα fashion trends της σεζόν και συνεχίζει τα σερί εντυπωσιακών εμφανίσεων.

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε πουκάμισο με prints- Πώς θα υιοθετήσεις το trend

https://www.instagram.com/p/CUmV4NDIQ6O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη

meleti totalwhite

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο πλατό με ένα λευκό κοστούμι που απαρτιζόταν από ένα λευκό παντελόνι καμπάνα και στενό σακάκι με χρυσά κουμπιά. Tο outfit ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο τα λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλά της. Το styling επιμελείται καθημερινά ο Πάνος Αλμπάνης ενώ το χτένισμα και το μακιγιάζ δημιούργησε ο Θάνος Βογιατζής.



To total white αποτελεί πρόταση για αυτή τη σεζόν- Πώς θα το φορέσεις

Το total white look είναι μία από τις πιο classy και διαχρονικές τάσεις, ιδανική ακόμη και για τις φθινοπωρινές-χειμερινές ημέρες. Το λευκό είναι αναμφίβολα το πιο φωτεινό χρώμα, ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα αγαπημένα σου παπούτσια και αξεσουάρ.

#1 Λευκό κοστούμι

#2 Λευκό φόρεμα με λευκές γόβες (ή μπότες)

#3 Λευκή ολόσωμη φόρμα με ασορτί pumps

#4 Λευκή φούστα με crop top

Η Ελεονώρα Μελέτη με την ωραιότερη eco leather ολόσωμη φόρμα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση της παρουσιάστριας.