Η Δέσποινα Βανδή βρήκε τα άνετα φθινοπωρινά πέδιλα για την επιστροφή στην πόλη

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε τα άνετα φθινοπωρινά πέδιλα για την επιστροφή στην πόλη

Άνετα και stylish θα γίνουν το νέο σου go to ζευγάρι μαζί με τα φθινοπωρινά παντελόνια.

Γυρίσατε; Οι περισσότεροι -δυστυχώς- γυρίσαμε και καθώς προσπαθούμε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας πίσω στην πόλη και να ξεχάσουμε το summer mood, που είναι ακόμη μέσα μας, προσπαθούμε παράλληλα να κάνουμε και ένα σχετικό reboot στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα. Μαζί με εμάς γύρισε στην πόλη και η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά τις εμφανίσεις που έκανε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας επέστρεψε στην Αθήνα, πάντα μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη. Ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας σε μια χαλαρή βραδινή βόλτα, όπου η Δέσποινα μας έδειξε και τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσουμε το Σεπτέμβριο.

https://www.instagram.com/p/Cv9aQteMTxG/

Αρχικά να πούμε ότι το Σεπτέμβριο έχουμε ανάγκη από ένα ζευγάρι παπούτσια που θα παίξει το ρόλο του passé par tout. Θα έχει δηλαδή κάτι από καλοκαίρι, αλλά και κάτι από φθινόπωρο, ενώ παράλληλα θα μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ, σε casual chic looks. Ε, λοιπόν, αυτό το ζευγάρι είναι το νέο αγαπημένο της Δέσποινας, που το συνδύασε με λευκή ζιπ κιλότ.

Οι 4 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα

Τα mules της Δέσποινας Βανδή που θα φοράμε το Σεπτέμβριο.

Η Δέσποινα βγήκε, λοιπόν, για ένα χαλαρό date night στην πόλη και φρόντισε να έχει το αντίστοιχο outfit. Επέλεξε ένα πορτοκαλί ημιδιάφανο top, μέσα από το οποίο φόρεσε ένα sparkly bikini top που φαινόταν από μέσα. Από κάτω έβαλε μία oversized ζιπ κιλότ σε λευκό χρώμα, με ψηλή μέση και πιέτες, ενώ η cross body τσάντα της έδωσε μία πιο casual νότα στο όλο σύνολο. Αυτό που ξεχώρισε για άλλη μια φορά ήταν τα παπούτσια της.

despoina_vandi-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Γενικά, η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που τολμάει στυλιστικά και αγαπά πολύ τα τολμηρά items, με τα ιδιαίτερα prints και χρώματα. Τα animal prints είναι μέσα στα μοτίβα που προτιμάει συχνά και για το φετινό Σεπτέμβριο φαίνεται να προτιμάει το zebra print. Τα mules είναι το ζευγάρι της σεζόν και η Δέσποινα φόρεσε ένα σχέδιο με μεγάλη φάσα και μεσαίο τακούνι σε στυλ καμπάνα. Μία πολύ έξυπνη επιλογή μιας και μιλάμε για ένα τακούνι που είναι ναι μεν άνετο, αλλά και sexy.

Ταιαριάζει με φορέματα, παντελόνια και φούστες και αξίζει την προσοχή σου.