Οι 4 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 4 φθινοπωρινές τάσεις που μπορούμε να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα

Είναι τα trends που θα σε βάλουν σε φθινοπωρινή διάθεση και θα ανανεώσουν το στυλ σου.

Ξέρω ότι σίγουρα δεν νιώθεις να μπήκε το φθινόπωρο και μεταξύ μας ίσως δεν είμαστε ακόμη έτοιμες να το δεχτούμε. Αλλά η σεζόν έχει αλλάξει και μαζί της θέλουμε να νιώσουμε μια νέα πνοή ανανέωσης, που να εμφανίζεται και στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Tove-F23-036.jpg

Tove FW23

Έσι, εμείς συγκεντρώσαμε τις τέσσερις κορυφαίες τάσεις της σεζόν Fall 2023 σεζόν που έρχεται και σου δίνουμε έμπνευση μέσα από τα catwalk looks των αγαπημένων μας οίκων και designers.

Ferragamo-F23-069.jpg

Ferragamo FW23

Οδηγός αγοράς: Τα must buys του Σεπτεμβρίου είναι εδώ -Ότι πιο φρέσκο και stylish

Οι 4 τάσεις του φθινοπώρου που θα λατρέψεις.

Tank top + τζιν παντελόνι: Ήταν αγαπημένη επιλογή των fashion lovers το περασμένο φθινόπωρο και όσο ο οίκος Bottega Veneta εξακολουθεί να παρουσιάζει αντίστοιχα looks στα shows του, τόσο και εμείς θα επιμένουμε να φοράμε το πιο απλό και ίσως πιο stylish σύνολο ever. Τα αξεσουάρ και οι σωστές γραμμές είναι που θα απογειώσουν ένα τέτοιο look.

Bottega-Veneta-F23-081.jpg

Καφέ: Το καφέ είναι το νέο μαύρο. Κλισέ; Μπορεί. Στην περίπτωσή του όμως είναι απόλυτα. Είναι ένα χρώμα που είχε φύγει από το προσκήνιο για χρόνια και επέστρεψε -ως συνήθως- δυναμικά, επιβεβαιώνοντας την κυκλική πορεία της μόδας. Από σκούρο καφέ της σοκολάτας και καμηλό, μέχρι latte brown και αποχρώσεις που πλησιάζουν το πορτοκαλί ή το κεραμιδί, το καφέ θα είναι το χρώμα που θα ντύσει το χειμώνα μας και αξίζει να το φορέσεις όσο η επιδερμίδα σου είναι ακόμη μαυρισμένη.

Kane-F23-022.jpg

Οι statement μπαλαρίνες που θα φοράμε το φθινόπωρο -Είναι η νέα εμμονή των fashion girls

Mini φούστα + pointy παπούτσια: Αν ανήκεις στη γενιά των millennials όπως εγώ, θα έχεις φορέσει αυτό το combo. Οι κοντές φούστες είναι σίγουρα ακόμη must και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το 2024. Το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που θα τις φορέσουμε, που έρχεται λίγο πιο κοντά στα elegant 60s. Ο οίκος Prada μας έδειξε τον τρόπο να τις συνδυάσουμε με boxy σακάκια και pointy γόβες ή sling backs.

Prada-F23-004.jpg

Baggy παντελόνι + ριγέ πουκάμισο: The boyish way θα μπορούσε να είναι το όνομα αυτής της τάσης, που νομίζω ότι είναι τέλεια για ένα effortless, φθινοπωρινό all day look. Τα baggy jeans είναι ήδη trend, οπότε θα τα πλαισιώσεις με το ανδρόγυνο, stripped πουκάμισο σου και τα πιο άνετα παπούτσια σου. Loafers, clogs και sneakers είναι σίγουρα τα πιο άνετα.

Gucci-F23-011.jpg