Σίσσυ Χρηστίδου: Συνδύασε το office παντελόνι με λευκό πουκάμισο -Και τα μποτάκια της το απογείωσαν

Σίσσυ Χρηστίδου: Συνδύασε το office παντελόνι με λευκό πουκάμισο -Και τα μποτάκια της το απογείωσαν
8441020

Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο ανανεωμένη από ποτέ έκανε ένα elegant look.

Το ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αλλάξει πολύ την εμφάνισή της είναι ένα γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει και η ίδια. Εννούμε για το πρόγραμμα διατροφής στο οποίο έχει μπει, έχοντας αδυνατήσει αισθητά και είναι πραγματικά μια κούκλα. Ένα φανταστικό πρότυπο του body positivity, γιατί η ίδια αναδείκνυε το σώμα της είτε με λίγα κιλάκια παραπάνω, είτε με λίγα κιλάκια παρακάτω.

Όταν, λοιπόν, είμαστε σε μια φάση ανανέωσης και έχουμε αρχίσει να νιώθουμε κάπως καλύτερα με το σώμα μας, τότε είναι που έχουμε μεγάλη διάθεση και για να αλλάξουμε το στυλ μας. Να δοκιμάσουμε νέα items, να κάνουμε ενημερωμένα σύνολα και να νιώσουμε λαμπερές. Έτσι και η Σίσσυ, μια γυναίκα που αντικειμενικά λατρεύει τα φορέματα και τις φούστες, δοκίμασε ένα office παντελόνι στο χθεσινό event που βρέθηκε, στο οποίο είχε και το ρόλο της παρουσιάστριας. Και η επιλογή σίγουρα τη δικαίωσε.

Οι 5 πρώτες τάσεις στα πλεκτά του φθινοπώρου που πρέπει να ξέρεις

Το γκρι office παντελόνι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι η επένδυση της σεζόν.

Τα office παντελόνια είναι από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και έχουν έρθει στο προσκήνιο ήδη από την περσινή χρονιά. Και η ουσία όλων είναι ότι πλέον τα παντελόνια που είχαμε συνηθίσει να φοράμε αποκλειστικά στο γραφείο, έχουν μπει και πολύ επιτυχημένα μάλιστα στα casual σύνολά μας και έχουν συνδυαστεί με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια. Όπως είναι τα sneakers και οι μπαλαρίνες μας. Έτσι και η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε ένα κλασικό, office παντελόνι σε σκούρο γκρι χρώμα, με ψηλή μέση και διακριτικές πιέτες, που φθάνει στον αστράγαλο.

sissy_christidou-(12).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Από πάνω έβαλε το απλό της λευκό πουκάμισο, ένα πουκάμισο σε στενή, θηλυκή γραμμή, απόλυτα κλασικό. Μια μαύρη, λεπτή, δερμάτινη ζώνη και silver κοσμήματα ήταν τα αξεσουάρ που πλαισίωσαν τα συγκεκριμένα pieces και έδωσαν τη διακριτική λάμψη, την οποία χρειαζόταν το όλο look.

sissy_christidou-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Αυτό που έκανε το outfit ακόμη πιο επίκαιρο και μοντέρνο ήταν τα μαύρο, cowboy μποτάκια της Σίσσυς, με μεγάλη pointed μύτη και ορθογώνιο, φαρδύ τακούνι. Ήταν το edgy touch που χρειαζόταν η εμφάνισή της.