Τα 4 new entries του φθινοπώρου που ξεχωρίσαμε στο street style του Παρισιού

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 4 new entries του φθινοπώρου που ξεχωρίσαμε στο street style του Παρισιού
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα τέσσερα νέα trends που αξίζουν την προσοχή μας. Και μια θέση στη wish list του μήνα!

Ο Οκτώβριος είναι στην πραγματικότητα ο μήνας, που εγκαινιάζει το φθινόπωρο στη χώρα μας. Γιατί τώρα είναι η στιγμή που ο καιρός και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να θυμίζουν λίγο κάτι από φθινόπωρο, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για λίγη έμπνευση από τα street style looks των fashion girls.

Paris-str-S24-0277.jpg

Δεν θα μπορούσε στην πραγματικότητα να υπάρξει καλύτερο διάστημα για όσες από εμάς αναζητούν έμπνευση, μιας και μόλις ολοκληρώθηκαν και όλα τα fashion weeks για την Spring/Summer 2024 σεζόν με το Παρίσι να είναι φυσικά και το τελευταίο location.

Paris-str-S24-0281.jpg

Οι Παριζιάνες είναι μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης για όλες μας, γιατί συνδυάζουν το effortless cool style με τις τελευταίες τάσεις της κάθε χρονιάς. Εμείς ξεχωρίσαμε τα τέσσερα new entries, που πρέπει να σταθείς.

Louis Vuitton SS24: Τα 80s και τα 00s σε μια συλλογή ταξίδι από τον Nicola Ghesquière

Τα 4 new entries που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

Cargo skirt: Μετά τα cargo παντελόνια έρχονται και οι cargo φούστες. Κάποιες πρωτοπόρες τις φόρεσαν το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα θα πάρουν άλλη μορφή. Θα τις δούμε δηλαδή με ζεστά, χοντρά υφάσματα σε γκρι, καφέ και μαύρο, αλλά και σε prints όπως το καρό, για ένα πιο grunge αποτέλεσμα.

parisian_newentries-(8).jpg

Tutu skirt: Η αγαπημένη φούστα της Carrie Bradshaw επιστρέφει. Και όχι μόνο επιστρέφει αλλά θα την φορέσουμε σε maxi σχέδια με διαφάνειες ή και φόδρα από μέσα. Ένα ζευγάρι rock μπότες ή military μποτάκια είναι το ανατρεπτικό ζευγάρι που θα την απογειώσει.

parisian_newentries-(5).jpg

Micro shorts: Είναι το trend που καθιέρωσε η Miu Miu, ας είμαστε ειλικρινείς και το ασπάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι οίκοι μόδας. Τώρα, λοιπόν, που μπορούμε επιτέλους να φορέσουμε τα καλσόν και τις γόβες μας, είναι μια επιλογή που θα συνδυαστεί ιδανικά με ένα maxi παλτό ή μια πλεκτή ζακέτα, αντίστοιχα. Πόδια έξω και το φθινόπωρο, λοιπόν!

parisian_newentries-(7).jpg

Καφέ μπότες: Μπορεί και να αντικαταστήσουν τις διαχρονικές μαύρες μας μπότες; Ναι, φυσικά και μπορούν. Φέτος, το καφέ της σοκολάτας έχει γίνει ότι καλύτερο μπορείς να εντάξεις στα σύνολά σου, μαλακώνοντας λίγο την παλέτα σου. Οπότε μάλλον αυτή θα είναι η επόμενη αγορά σου.

parisian_newentries-(4).jpg