H Irina Shayk φόρεσε την πλεκτή ζακέτα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο και υιοθέτησε το no pants trend

Ναταλία Κατσακιώρη
H Irina Shayk φόρεσε την πλεκτή ζακέτα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο και υιοθέτησε το no pants trend

Γιατί η μάλλινη ζακέτα μας μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. 

Ήταν σίγουρα μια ιδιαίτερα busy περίοοδς για την Irina Shayk, όπως και για όλα τα μοντέλα του επιπέδου της, αφού τα fashion weeks είναι σίγουρα οι μήνες και με την περισσότερη δουλειά για εκείνες. Επίσης, η Irina Shayk είναι ένα από τα ελάχιστα super models που διατηρούν εδώ και χρόνια σταθερά την παρουσία της στα μεγαλύτερα fashion shows της κάθε σεζόν. Η Irina λοιπόν ταξίδεψε σε Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι για να επιστρέψει και πάλι στη Νέα Υόρκη, τη βάση της, όπου ο φωτογραφικός φακός την ακολουθεί πιστά.

Η ίδια κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με την κόρη της Sophie Dodd, την οποία απέκτησε μαζί με τον Bradley Cooper. Οι παπαράτσι ακολουθούν σχεδόν κάθε τους κίνηση και η Irina εκτός από μία κάρως ενεργή μαμά, είναι και ένα style icon του μεγάλου μήλου, αφού κάθε της εμφάνιση είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστη. Η ίδια λατρεύει τα items γνωστών οίκων και συχνά τολμάει να κάνει statement outfits πάντα στα πλαίσια του casual chic, γενώ την έχουμε δει να υιοθετεί και τα πιο πρωτότυπα trends.

IRINA_SHAYK-(10).jpg

Photo: Instagram/@irinashayk

Αυτή είναι η πιο chic φούστα του φθινοπώρου -Σε midi ή maxi μήκος

IRINA_SHAYK-(1).jpg

Photo: Instagram/@irinashayk

H Irina Shayk υιοθέτησε το no pants trend με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Ψάχνεις για μια ωραία ιδέα, που να είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, λίγο πιο ιδιαίτερη, λίγο πιο επίκαιρη, τότε η Irina Shayk έχει την καλύτερη πρόταση για σένα. Σε μία από τις εμφανίσεις που έκανε σε μια καθημερινή βόλτα με την κόρη της η Irina συνδύασε δύο μεγάλα trends της φθινοπωρινή σεζόν σε ένα look. Από τη μία έχουμε το hero piece του φθινοπώρου, την πλεκτή ζακέτα και από την άλλη έχουμε το no pants trend, που φαίνεται ότι τελικά κατάφερε να γίνει πιο αποδεκτό από ότι νομίζαμε.

https://www.instagram.com/p/CyRi_LTuvOJ/

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο φόρεσε μια boxy κολλεγιακή ζακέτα σε μπεζ απόχρωση σαν φόρεμα με μεγάλα μαύρα κουμπιά. Από μέσα έβαλε ένα λευκό πουκάμισο, που κούμπωσε μέχρι πάνω και ολοκλήρωσε το outfit με μαύρες, Tabi boots του οίκου Margiela και μαύρα γυαλιά ηλίου. Sexy αλλά και casual, ενημερωμένο χωρίς να είναι υπερβολικό, μιλάμε για ένα φανταστικό look για το Σαββατοκύριακο.